New York City FC uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door de stad

New York City FC en kledingsponsor adidas hebben het ‘’24/7 Kit’’, of wel het nieuwe New York City FC uitshirt 2024-2025 officieel gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de Amerikaanse club de Major League Soccer uitwedstrijden in 2024 en in 2025. Dit voetbalshirt wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Tijdens de thuiswedstrijden in 2024 draagt NYCFC het New York City FC thuisshirt 2023-2024, het Interboro kit. 

De term 24/7 heeft natuurlijk betrekking op de stad New York, de metropool waar het iedere seconde bruist. New York is de stad van een onophoudelijke energie, een levendig nachtleven en een enorme dynamiek.

Deze gedachte is door adidas vertaald naar een zwart voetbalshirt met felle accenten, die de ontembare geest van de stad symboliseren. Voor de felle details zijn de kleuren oranje en lichtblauw verwerkt. Dit zijn natuurlijk de clubkleuren van New York City FC. Op de rechterkant van het New York City FC uitshirt 2024-2025 bevinden zich vooral oranje accenten en op de linkerkant lichtblauwe details. De adidas trademark strepen op de rechtermouw, de band aan de onderkant van de rechtermouw en het adidas logo op de rechterborst zijn oranje. De adidas strepen op de linkermouw, de band aan de onderkant van de linkermouw en het clublogo zijn lichtblauw. Hetzelfde geldt voor de Major League Soccer badge en het logo van AppleTV op de linkermouw. Het logo van Etihad Airways is een combinatie van oranje en lichtblauw. Op de rechtermouw prijkt het logo van subsponsor CapitalRX. Het voetbalshirt bevat ook nog een aantal details. De binnenkant van de hals is uitgerust met de naam van de club in een bruisend lettertype en met een lichtblauw/oranje gloed. Op de achterzijde prijkt het clublogo, welke ook weer een glow effect heeft. Het New York City FC uittenue 2024-2025 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de rechterkant blauwe adidas strepen en aan de linkerkant oranje strepen. De sokken hebben ook deze kleurencombinatie.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Ronde hals
  • Pasvorm: Normaal

Het adidas New York City uitshirt 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het uitshirt € 99,95. In deze winkels kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien andere MLS voetbalshirts. 

New York City FC uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door de stad
New York City FC uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door de stad
New York City FC uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door de stad
New York City FC uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door de stad