New York City FC thuisshirt 2021-2022

New York City FC en adidas hebben vandaag het nieuwe New York City FC thuisshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt New York City de Major League Soccer League thuiswedstrijden in het Yankee Stadium gedurende 2021 en 2022. Alle voetbalclubs dragen een voetbalshirt gedurende twee seizoenen en ieder jaar wordt er of een nieuw thuisshirt of nieuw uitshirt gelanceerd. In 2021 draagt New York City FC dus hetzelfde uitshirt als in 2020. Adidas is weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe voetbalshirts van de Amerikaanse club. Het Duitse sportmerk is namelijk de kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs.

New York City FC thuis shirt en tenue 2021-2022

De club New York City is onderdeel van de City Group, waartoe ook clubs als Manchester City, Melbourne City, Girnoa FC, Yokohama F Marinos, Lommel SK en Toryes AC behoren. Deze clubs hebben allemaal Puma als kledingsponsor, maar omdat de MLS een exclusief contract heeft met adidas, verzorgt adi de tenues van New York City. Wel heeft het voetbalshirt van New York City dezelfde kleuren als het Manchester City voetbalshirt. Dit jaar heeft het New York City FC thuistenue een klassiek design en dat komt met name door de brede verticale banen. Het zogenaamde ''Bronx Blue Kit'' is namelijk geïnspireerd door de uniforms die de gemeentelijke werkers vroeger in New York droegen. Deze banen hebben twee tinten lichtblauw en worden geflankeerd door dunnere lijnen. In deze banen is bovendien een watermerk van de clublogo verwerkt. Daarnaast is het tenue dit seizoen voorzien van witte details. De crew neck is wit en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen op de schouders. Ook de brede band aan de onderkant van de mouwen is wit, alsook het adidas performance logo op de borst. De linkerborst bevat de badge van de club en op het midden van het tenue prijkt sponsor Etihad Airways. De Arabische vliegmaatschappij is sinds de oprichting van de club in 2015 de shirtsponsor van ''The Pigeons.'' Een speciaal detail is nog verwerkt in de nek op de achterkant van het voetbalshirt. Hier prijkt namelijk de vlag van de stad New York.

Het New York City FC thuistenue 2021-2022 wordt dit jaar opnieuw compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen van het tenue zijn lichtblauw met witte adidas strepen. Op zowel de kousen als het voetbalbroekje zijn de logo's van de club en adidas verwerkt. Zoals alle adidas voetbalshirts zijn ook de New York City FC tenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. De authentic voetbalshirts, de versie de spelers dragen, zijn voorzien van de Ht.Ready technologie. Deze voetbalshirts zijn iets lichter en vallen daarnaast iets meer getailleerd. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe New York City FC voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Moralez, Castellanos, Zelalem, Medina, Ring, Callens en nog meer spelers of check het nieuwe New York City FC trainingspak 2021-2022.

New York City FC voetbalshirt bestellen

Het adidas New York City FC thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit voetbalshirt is alleen beschikbaar voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en heeft een prijs van € 89,95. In deze winkels kun je het tenue laten voorzien van een eigen naam en nummer en vind je ook andere Major League Soccer voetbalshirts.

Bestel het nieuwe New York City FC voetbalshirt in deze winkel! 

of in deze SHOP

New York City thuisshirt 2021-2022

New York City tenue 2021-2022

New York City FC thuistenue 2021-2022