10 februari 2021

New York City FC trainingspak 2021

New York City en adidas hebben deze week ook het nieuwe New York City trainingspak 2021 officieel gelanceerd. Dit nieuwe trainingspak wordt door de equipe van Ronny Deila gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Major League Soccer wedstrijden in 2021. De competitie vangt weer aan in de eerste week van April en New York City strijd met twaalf andere teams in de Eastern Conference om een plek in de play offs. Ook dit seizoen is adidas de kledingsponsor van de Amerikaanse club. Het Duitse sportmerk verzorgt de tenues en trainingskleding van alle clubs in de Major League Soccer.

Oranje New York City training sweater 2021

Het nieuwe New York City trainingspak 2021 is dit seizoen een combinatie van oranje en donkerblauw en daarmee deels in stijl van de clubkleuren van de in 2013 opgerichte club. De New York City training sweater 2021 is dit jaar overwegend oranje en heeft ook dit jaar alle kenmerken van het adidas Condivo 21 template. In januari introduceert adidas traditioneel een template en dit template wordt gebruikt voor alle trainingspakken van profclubs en landenteams dit jaar. Het New York City trainingspak is één van de eerste pakken dat dit template heeft. Het Condivo 21 template lijkt heel veel op het template van vorig seizoen, maar bevat toch wat verschillen. De adidas strepen staan namelijk niet meer aan de onderzijde van de mouwen, maar zijn weer verplaatst naar de bovenkant van de schouders en lopen ongeveer door tot het midden van de mouwen. In de adidas strepen is een special effect verwerkt. Op de New York City training sweater zijn de strepen navy blauw en daarna vervagen deze. Een ander kenmerk van het Condivo 21 template is de zoom aan de onderkant van de sweater. Deze is nu namelijk vierkant. Verder is er niet veel veranderd. De onderzijde van de mouwen zijn weer voorzien van duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoor heen doet, heb je de ultieme pasvorm. Op de borst prijken de logo's van adidas en de club. Het adidas logo op de New York City training sweater is weer navy blauw. De achterkant van de training top is wat langer, voor een optimale bescherming.

New York City trainingsbroek 2021

Het New York City trainingspak 2021 wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe trainingsbroek. Ook de adidas trademark strepen op dit item hebben een special effect. Aan de bovenzijde zijn deze strepen zilver en daarna loopt dit over in het wit. Een ander gaaf detail op de nieuwe adidas trainingsbroeken is dat de naam van de club aan de onderkant van de linkerpijp verticaal is verwerkt. De onderzijde van het New York City FC trainingspak bevat in het lichtblauw dan ook de naam van de club. Verder heeft de nieuwe New York City FC trainingsbroek 2021 dezelfde kenmerken als de trainingsbroek van vorig seizoen. De bovenkant van de trainingsbroek is voorzien van een tailleband, waarmee je de pasvorm aan kunt passen. Verder is de trainingsbroek uitgerust met zakken. De bovenzijde van de pijpen bevatten de logo's van de club en adidas. Ook dit jaar hebben de trainingsbroeken van adidas weer een tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. De onderzijde van de pijpen zijn ook weer voorzien van enkelritsen. Uiteraard is het nieuwe trainingspak ook uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat zweet en vocht naar de buitenkant van de stof wordt getransporteerd en bewerkstelligt de perfecte ventilatie. Hierdoor is het New York City FC trainingspak een ideaal pak om in te sporten/trainen of om op straat te dragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het oranje New York City FC trainingspak 2021, dat vanaf nu wordt gedragen door spelers als Moralez, Castellanos, Ring, Callens, Medina, Zelalem en nog meer spelers.

New York City FC trainingspak bestellen

Het nieuwe New York City FC trainingspak 2021 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Het trainingspak is namelijk beschikbaar in de volgende maten: S, M, L, XL en XXL. De training sweater heeft een prijs van € 74,95 en de trainingsbroek is € 54,95. Check ook nog meer andere New York City FC producten in de onderstaande winkels. Directe levering! 

Bestel je New York City FC trainingspak direct in deze SHOP

of deze winkel! 

New York City FC training sweater 2021

New York City trainingspak 2021