8 februari 2018

New York City FC uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van de Amerikaanse voetbalclub New York City FC is vandaag officeel gelanceerd. De kledingsponsor van de club is adidas. Het Duitse sportmerk is verantwoordelijk voor de ontwerpen van alle shirts in de Major League Soccer. Adidas is namelijk kledingsponsor van alle clubs in de competitie. De coach van New York City FC, de oud top middenvelder Patrick Viera, stuurt zijn sterren dit seizoen in de uitwedstrijden het veld op in dit nieuwe shirt. Clubtopscorer David Villa gaat ook dit seizoen weer aan de lopende band scoren in het nieuwe tenue van de club. Het nieuwe uittenue wordt in 2018 en 2019 gedragen. Dit betekent dat de spelers van New York City FC twee seizoenen te bewonderen zijn in het uitshirt. Nieuwsgierig naar meer details van het shirt? Check ze hieronder!

New York City FC uitshirt 2018-2019

Het Nieuwe uitshirt van New York City FC is gebaseerd op het template van het nieuwe shirt van het nationaal elftal van Colombia. Het shirt van de club is donker grijs van kleur. Aan de bovenzijde van het shirt zijn drie strepen te vinden in de kleur hemelsblauw. Deze blauwe kleur komt ook terug op de wel bekende adidas strepen op de schouder van het shirt. Op de rechterkant van de borst is het logo van adidas terug te vinden. Dit logo staat in het wit op het shirt. Aan de linkerkant van het shirt is het logo van de club te zien, ook dit logo is in het wit op het shirt geplaatst. Het bijzondere van de club uit New York is dat de club is opgericht door twee andere grote sportclubs. Manchester City FC uit Engeland en de New York Yankees hebben samen deze derde club uit New York opgericht. Manchester City is zelfs voor 80% eigenaar van de club en heeft 100 miljoen dollar betaald om de club in de MLS te laten starten. Dat Manchester City de eigenaar van de club is, is goed terug te zien in het shirt. Het logo van New York City FC is in dezelfde stijl op het shirt te zien als het logo van Manchester City op haar shirt. Ook is de shirtsponsor hetzelfde. Op de borst van het shirt is de naam van deze sponsor, Etihad Airways, dan ook terug te vinden. Op de mouw van het shirt staat het logo van de Major League Soccer, dit in de clubkleuren van de club uit New York. Het nieuwe uitshirt van New York City FC wordt afgemaakt door een tweede logo van de club, op de linker onderkant van het shirt. Spaanse sterspeler David Villa is zelf erg te spreken over het ontwerp. Hij zegt: ‘’ Ik ben trots om het nieuwe uitshirt van de club te mogen dragen en New York City FC te representeren. Het meest belangrijk is dat ik denk dat onze trotste fans van het shirt zullen gaan houden.’’

Natuurlijk is ook dit shirt van adidas uitgerust met de adidas Climalite technologie. Dit zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijd, zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden in de MLS. Dit shirt zal vanaf nu gedragen worden door spelers als David Villa, Alexander Ring, Jesus Medina en alle andere spelers van New York City FC.

New York City FC voetbalshirt kopen

Het nieuwe shirt van New York City FC is vanaf medio februari 2018 te koop in de onderstaande shop. De prijs van het voetbalshirt is ongeveer € 84,95. Dit is inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. Check in deze shop ook andere voetbalshirts van de Major League Soccer clubs! Directe levering gegarandeerd!

Scoor alle MLS voetbalshirts exclusief In deze SHOP!