New York City 3e voetbalshirt 2023-2024 ode aan parken in New York

New York City FC en kledingsponsor adidas hebben een 3e voetbalshirt toegevoegd aan het assortiment New York City voetbalshirts 2023-2024! Dit alternatieve uitshirt wordt door de Amerikaanse club gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Major League Soccer gedurende 2023 en 2024. Zoals vrijwel ieder Major League Soccer voetbalshirt wordt dit voetbalshirt gedurende twee seizoenen gedragen en vormt het voetbalshirt het alternatief voor het New York City uitshirt 2022-2023.

Een eerbetoon aan de stadsparken in New York! 

In de Major League Soccer is het inmiddels een traditie dat een voetbalshirt wordt omgedoopt tot een speciaal thema. Het New York City 3e voetbalshirt 2023-2024 heeft als naam het ''Parks Kit''. Het voetbalshirt is een eerbetoon aan de verschillende natuurparken die de stad rijk, waarvan Central Park natuurlijk de bekendste is, en de vitale rol die deze parken spelen in het leven van de inwoners van de stad. New York City FC is al lang partner van NYC Parks en helpt daarom ook bij het ontwikkelen van nieuwe voetbalveldjes in deze parken.

Het New York City 3e voetbalshirt 2023-2024 bevat verschillende tinten (donker)groen en wordt gekenmerkt door het gradiënt patroon, die symbool staan voor de verschillende texturen in de stadsparken van New York. De lichtblauwe accenten op het voetbalshirt zijn een verwijzing naar de clubkleuren van New York City. Deze kleur komt terug in de band van de zijkanten van de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's op het voetbalshirt zijn wit(/groen). De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het clublogo. Dit logo betreft een monochroom logo. De badge van de club heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het nieuwe tenue: groen/wit. Hetzelfde geldt voor de officiële Major League Soccer badge op de linkermouw. Hoofdsponsor Etihad Airways versiert het midden van het voetbalshirt en op de mouwen staan de logo's van AppleTV en Dude Wipes. Ook dit shirt bevat weer verschillende details. De onderkant van het groene New York City 3e voetbalshirt 2023-2024 bevat een label met daarin een graphic van een klaverblad, het logo van NYC Parks Deparment. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt is uitgerust met een bloemenpatroon van de Bethesda Terrace Arcade in Central Park en een fontein. De adidas trademark strepen op de schouders zijn lichter groen.

Het New York City 3e tenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een donkergroen voetbalbroekje met lichtgroene adidas strepen. De sokken hebben ook deze kleurencombinatie.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Adidas Aeroready, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

New York City voetbalshirt bestellen

Het groene New York City 3e voetbalshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) heeft het voetbalshirt een prijs van € 99,95. Check ook andere New York City voetbalshirts in deze winkels!

Bestel het nieuwe New York City FC voetbalshirt in deze winkel! 

of in deze SHOP

New York City 3e voetbalshirt 2023-2024 ode aan parken in New York
New York City 3e voetbalshirt 2023-2024 ode aan parken in New York
New York City 3e voetbalshirt 2023-2024 ode aan parken in New York
New York City 3e voetbalshirt 2023-2024 ode aan parken in New York
New York City 3e voetbalshirt 2023-2024 ode aan parken in New York