28 december 2016

New York City FC thuisshirt 2017-2018 uitgelekt

Het nieuwe New York City shirt voor 2017-2018 is vandaag uitgelekt via onze collega's van footyheadlines.com. Als dit daadwerkelijk het nieuwe voetbalshirt van New York City wordt, dan speelt de club in dit shirt de Major League Soccer wedstrijden gedurende 2017 en 2018 in het Yankee Stadium. Coach van het sterrenensemble is Patrick Viera en onder andere David Villa, Frank Lampard, Andrea Pirlo en Stiven Mendosa spelen bij de club. Zoals van alle clubs in de Major League Soccer is adidas de kledingsponsor van de club. Naar verwachting wordt het shirt medio begin januari officieel gepresenteerd door adidas en de in 2013 opgerichte club. We bespreken het mogelijke design van het shirt hieronder.

New York City thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe New York City thuisshirt van 2017-2018 is zoals altijd overwegend licht blauw en bevat navy blauwe accenten. Hiermee is het shirt weer geheel in stijl van de clubkleuren van de Amerikaanse club. De navy blauwe accenten komen terug in de v-hals en in de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen. Verder is de bies aan de onderkant van de mouwen overwegend licht blauw en bevat deze ook nog een subtiele roze lijn. Aan de binnenkant van de kraag lijken ook de volgende woorden verwerkt te zijn: ''BROOKLYN – MANHATTAN – QUEENS.'' Op de rechter staat het adidas performance logo in het navy blauw en de andere borst bevat het logo van de club. Etihad Airways is de sponsor van de club en staat op het midden van het shirt. De City Football Group is grootaandeelhouder van de club. Onder deze groep vallen ook Manchester City en Melbourne City FC. Het nieuwe New York City FC shirt voor 2017-2018 zal ook weer de officiële Major League Soccer badge op de mouwen bevatten. Deze badge is geheel in stijl van de clubkleuren en het shirt van de Amerikaanse club. Het nieuwe tenue van New York City FC wordt waarschijnlijk gecompleteerd door een licht blauw broekje en licht blauwe kousen met navy blauwe details.

Check hieronder een foto van het mogelijke nieuwe shirt van New York City FC. Wanneer het shirt officieel gelanceerd wordt, hebben we weer nieuws! Dit zal begin januari zijn.

Het New York City shirt is vanaf medio januari/februari te koop in de onderstaande shop. Check hier ook andere merchandising van Major League Soccer teams. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Scoor je MLS shirt in deze SHOP!

New -york -city -shirt -uitgelekt -2017-2018