14 september 2017

Millwall FC 3e shirt 2017-2018

Millwall goes black! De Engelse club heeft in samenwerking met de kledingsponsor Errea een nieuw 3e shirt of alternatief uitshirt gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de cultclub een aantal uitwedstrijden in de Championship (het tweede niveau van Engeland) en de FA Cup gedurende 2017-2018. Errea is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van ''The Lions.'' Deze functie vervult het Italiaanse sportmerk sinds het seizoen 2016-2017 en beide partijen hebben een meerjarige overeenkomst. Het nieuwe 3e shirt van de club uit Zuidoost Londen heeft een opvallend design. Check het hieronder!

Zwart/goud Millwall voetbalshirt en tenue

Het nieuwe Millwall 3e tenue is dit seizoen overwegend zwart en bevat bovendien gouden details. Deze gouden details komen terug in de opstaande kraag en in een band aan de zijkanten van het nieuwe shirt van de club, die haar thuiswedstrijden in The Den speelt. Op de rechter borst prijkt het logo van Errea in het goud en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Sponsor TWDrainage versiert het midden van het tenue. Verder is de binnenkant van de kraag uitgerust met een speciaal detail. Hier is namelijk de naam van de club in het goud verwerkt: MILLWALL FC. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een brede gouden strip. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie. Afgelopen zomer lanceerden de club en Errea al een nieuw thuisshirt en uitshirt.

In deze shirts zien we vanaf nu spelers als Morison, Gregory, O'Brien, Williams en Thompson schitteren.

Millwall shirt kopen

Het nieuwe zwart/gouden Millwall 3e shirt is alleen te koop in de online clubshop van de club. Mocht je deze willen bestellen en hierbij hulp nodig hebben? Stuur gerust een e-mail naar redactie@voetbalshirts.com. Ben je fan van ''The Lions'' en draag je liever één van de legendarische shirts van de jaren '80? Scoor deze shirts exclusief in deze online winkel!