Millwall voetbalshirts 2020-2021

Millwall heeft in samenwerking met de kledingsponsor Macron de nieuwe Millwall voetbalshirts voor 2020-2021 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de Engelse club haar wedstrijden in de Championship, de FA Cup en de League Cup gedurende 2020-2021 Verantwoordelijk voor de nieuwe ontwerpen is het Italiaanse sportmerk Macron. Macron is sinds 2018 de trotste kledingsponsor van Millwall. Deze samenwerking loopt in ieder geval door tot en met 2022.

Millwall thuisshirt 2020-2021 

Het nieuwe thuisshirt van Millwall heeft ook dit jaar weer de traditionele clubkleuren van ''The Lions.'' Het gehele tenue is namelijk navy blauw en bevat een design van diagonale strepen.  Verder wordt het tricot versierd met witte details. Deze witte details komen terug in de biezen aan de onderkant van de mouwen en in de versiering rond kraag. Het nieuwe thuistenue van Millwall is uitgerust met een v-hals. Op de rechterborst komt het logo van Macron terug. Dit logo van het Italiaanse sportmerk staat ook op de mouwen van het shirt. Het logo van Millwall staat op de linkerborst. De shirtsponsor van Millwall is HUSKI CHOCOLATE. In witte letters is deze terug te vinden op het midden van het shirt. De binnenkant van de hals alle Millwall tenues bevat een speciaal label met daarin het clublogo en het oprichtingsjaar: 1885. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt prijkt de naam van de voetbalclub: Millwall FC.  Het nieuwe thuistenue van Millwall wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen. Hierop zijn ook uitingen van club en sponsor terug te vinden.

Millwall uitshirt en 3e shirt 2020-2021

Het nieuwe Millwall uitshirt 2020-2021 is een combinatie van groen en wit. De rechterkant van het shirt is wit en de linkerkant groen. Deze kleuren lopen in elkaar over door middel van een zigzagpatroon. De kleuren  van de mouwen zijn in tegenovergestelde kleur. Dit doet erg denken aan het tenue van Millwall uit 1993-1994. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met twee groene en één witte band. Ditzelfde patroon komt terug in de omlijning van de ronde kraag van het shirt. Op de witte mouw staat het Macron logo in het groen en op de groene mouw in het wit. Op de rechterborst is het Macron logo ook terug te vinden. Hier is deze groen van kleur. Het clubwapen van Millwall prijkt op de linkerborst. De naam van de shirtsponsor is prominent aanwezig op de voorkant van het shirt. Het nieuwe uittenue van Millwall wordt gecompleteerd door een groene voetbalbroek en kousen. Deze hebben witte details. 

Millwall heeft dit seizoen ook een alternatief uitshirt of 3e shirt. Dit voetbalshirt is geinspireerd door de heritage  en historie van de sponsor van de club: Huski Chocolate.  De bovenkant van het voetbalshirt is rood en de onderkant wit. Beide delen worden gescheiden door een zigzagbaan, waardoor het witte gedeelte iets weg heeft van een berglandschap. Het 3e shirt bevat een v-hals en de logo's van alle sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op de andere twee tenues. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met rode accenten. 

Millwall voetbalshirts bestellen

Het nieuwe Millwall voetbalshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de tenues is EU 84,95 en het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Ben je op zoek naar andere fan artikelen van Millwall? Check dan het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Het is ook mogelijk om deze shirts te laten bedrukken met je naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Millwall voetbalshirts in deze winkel! 

of DEZE SHOP

Of scoor je Millwall retro voetbalshirts in DEZE WINKEL

Millwall thuisshirt 2020-2021

Millwall uitshirt 2020-2021

Millwall 3e shirt 2020-2021