29 augustus 2018

Millwall uitshirt en 3e shirt 2018-2019

De Engelse cultclub Millwall speelt dit seizoen ook haar wedstrijden weer op het tweede niveau van Engeland. Inmiddels zijn ook de uitshirts van de club die haar thuiswedstrijden speelt in The Den officieel bekend gemaakt. In deze nieuwe uittenues speelt de Londense club niet alleen de wedstrijden in de Championship, maar ook in de FA Cup en League Cup. Millwall heeft dit seizoen twee verschillende uitshirts, die we in dit blog bespreken. Het Italiaanse sportmerk Macron is dit seizoen de kledingsponsor van de Engelse club. Beide partijen kwamen afgelopen zomer een samenwerking voor tenminste vier seizoenen overeen. Eerder was het merk al in de periode 2010-2016 kledingsponsor van de club. De afgelopen twee seizoenen was dat Errea

Het nieuwe Millwall uitshirt voor 2018-2019 is geheel grijs. De body van het tenue is licht grijs en de v-hals, de mouwen en de achterkant van het tenue zijn donker grijs. Het logo van Macron prijkt op de rechter borst en de mouwen bevatten de trademark tekens van de club die onder leiding staat van manager Neil Harris. Hoofdsponsor van Millwall is DCS Roofing Contracters en het logo van het bedrijf staat op het midden van het tenue. Het grijze uittenue wordt compleet gemaakt door een grijs broekje en grijze kousen. Het 3e shirt van Millwall heeft hetzelfde template. Dit shirt is oranje met een donker blauwe v-hals. Deze kleur komt ook weer terug in een band aan de onderkant van de mouwen. De logo's van Macron, de club en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het uittenue en het 3e shirt wordt compleet gemaakt door een oranje broekje en oranje kousen met donker blauwe accenten.

Zoals alle tenues van het Italiaanse sportmerk uit Bologna zijn de shirts van Millwall uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Deze nieuwe shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Bradshaw, Saville, Morison, Cooper, Williams, O'Brien en andere spelers. Check ook het thuisshirt!

Vooralsnog kan je de nieuwe Millwall tenues alleen bestellen in de officiƫle webshop van de Engelse cultclub. Ben je op zoek naar een retro shirt van Millwall? Check het exclusief in deze winkel!