11 juli 2018

Millwall thuisshirt 2018-2019

Vandaag is het nieuwe thuisshirt van de Engelse club Millwall officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Italiaanse kledingsponsor Macron. Het nieuwe thuisshirt van de Engelse cult club wordt gedragen in het seizoen 2018-2019. Millwall speelt haar thuiswedstrijden in het The Den stadion. Het nieuwe thuisshirt van de club uit Londen is te zien tijdens de wedstrijden in de Championship, League Cup en de FA Cup. Afgelopen seizoen eindigde Millwall op een keurige achtste plek in de Championship. Dit jaar gaat het team van trainer Neil Harris er alles aandoen om eindelijk weer eens te promoveren naar het allerhoogste niveau van Engeland. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van Millwall? Check de details hieronder!

Millwall thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van Millwall is het Italiaanse kledingmerk Macron. Het nieuwe thuisshirt van Millwall is gebaseerd op het thuisshirt van 1993-1994. Dit was namelijk het eerste seizoen dat de Engelse club haar thuiswedstrijden speelde in het The Den stadion. Dit betekent dat aankomend seizoen het 25e jaar wordt van Millwall in het nieuwe stadion. Het nieuwe thuisshirt van de cultclub is donkerblauw van kleur en voorzien van zeer sierlijke dunne lijnen die in verticale richting over het shirt lopen. De kraag van het thuisshirt is een polo kraag. Dit zorgt ervoor dat het shirt een erg klassiek karakter krijgt. De kleur van deze kraag is wit. De biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn wit van kleur en het logo van Macron, dat op de mouwen is geplaatst is ook wit. Op de rechterkant van de borst is de naam van de kledingsponsor geplaatst. Op de linkerkant van de borst prijkt het schitterende clubwapen van Millwall. Eén keer plaatste Millwall zich voor Europees voetbal. Dit was in het seizoen 2004-2005. Dit Europese avontuur was te danken aan het feit dat Millwall de Finale van de FA Cup haalde in 2004. Deze werd echter verloren van Manchester United. Door goals van Cristiano Ronaldo en Ruud van Nistelrooy (2).  Op de voorkant van het shirt is ook de naam van de shirtsponsor te zien. TW Drainage staat in oranje en witte letters geschreven.

Het nieuwe thuistenue van Millwall wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en blauwe voetbalkousen. Net zoals alle tenues van Macron, is ook het nieuwe thuistenue van Millwall uitgerust met de mPerformance technologie. Welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren

Millwall voetbalshirt bestellen

Het nieuwe thuisshirt van Millwall voetbalshirt kan je kopen in één van de onderstaande webwinkels! Ben je opzoek naar andere fan artikelen van Millwall? Bekijk dan het overzicht met beschikbare artikelen in de webshop hieronder! Ook voetbalshirts van andere Engelse voetbalclubs zijn in deze webshop te koop. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwste shirt direct in deze SHOP!

Of bestel goedkope Millwall t-shirts in DEZE WEBSHOP

Of scoor je Millwall retro voetbalshirt in DEZE SHOP