6 juli 2019

Millwall thuisshirt 2019-2020

Millwall en Macron hebben het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 gepresenteerd met de leus: ''Millwall Football Club welcomes the Macron hero.'' In dit nieuwe tenue spelen The Lions de thuiswedstrijden in The Den gedurende 2019-20. De club eindigde op een 21e plek in de Championship afgelopen seizoen en speelt komend seizoen dus weer op het tweede niveau van Engeland. Het Italiaanse sportmerk Macron is sinds 2018 kledingsponsor van de Engelse cultclub en beide partijen hebben nog een contract tot 2022.

Millwall thuis shirt en tenue 2019-20

Het nieuwe Millwall thuisshirt voor 2019-2020 heeft een klassieke look. De body van het tenue is donkerblauw en de mouwen overwegend wit met aan de onderkant opvallende donkerblauwe strepen. Deze worden breder naar de onderkant van de mouwen. Het Millwall thuisshirt is verder uitgerust met een V-hals en op de borst prijken de logo's van de club en Macron. Het nieuwe Macron logo prijkt ook op beide mouwen. Huski Chocolat is vanaf dit seizoen de hoofdsponsor van Millwall. De club van manager Neil Harris en de chocoladeproducent tekenden een contract voor vijf seizoenen. Het Millwall tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten dezelfde gradiënt strepen als op de mouwen. Deze strepen komen ook weer terug in de navy blauwe kousen van het nieuwe Millwall thuistenue. Zowel op de broekjes als de kousen staan uitingen van Macron en de club. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Millwall tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Gregory, McLaughlin, Tunnicliffe, Thompson en nog meer sterspelers.

Millwall voetbalshirt bestellen

Het nieuwe thuisshirt van Millwall voetbalshirt kan je kopen in één van de onderstaande webwinkels! De prijs van het shirt is voor volwassenen € 79,95.  Ben je op zoek naar andere fanartikelen van Millwall? Bekijk dan het overzicht met beschikbare artikelen in de webshops hieronder! Ook voetbalshirts van andere Engelse voetbalclubs zijn in deze webshop te koop. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Millwall tenue in DEZE WEBSHOP

Of scoor je Millwall retro voetbalshirt in DEZE SHOP