Millwall FC voetbalshirts 2022-2023

De Londense cultclub Millwall FC en kledingsponsor Hummel hebben vandaag de nieuwe Millwall voetbalshirts 2022-2023 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Londen de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden in 2022-2023. Vorig seizoen eindigde Millwall op de negende plek in de Championship. Vanaf dit seizoen is Hummel de kledingsponsor van ''The Lions''. Beide partijen tekenden eerder dit jaar een overeenkomst voor vijf seizoenen. Hummel vervangt het Italiaanse sportmerk Macon als kledingsponsor.

Millwall thuisshirt 2022-2023

Het Millwall thuisshirt 2022-2023 is dit jaar natuurlijk weer overwegend donkerblauw en bevat een all-over print van een brullende leeuw op de voorzijde van het voetbalshirt. De print is een verwijzing naar de bijnaam van de Londense voetbalclub: The Lions. Veder is het nieuwe tenue uitgerust met witte accenten. De ronde hals is wit en bevat twee dunnere donkerblauwe lijnen. Ook de Hummel trademark tekens, de zogenaamde chevrons, op de schouders zijn wit. Hetzelfde geldt voor de biesjes aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt het logo van Hummel Sportswear en de andere borst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor Huski Chocolat versiert het midden van het tenue. Het Millwall thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten donkerblauwe chevrons. Op het voetbalbroekje staan ook de logo's van de club en het Deense sportmerk. De kousen van het thuistenue zijn donkerblauw met witte chevrons.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Hummel Millwall FC voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Flemming. Mitchell, McNamara, Bennett, Cooper, Burke, Allard, Lovelace en nog meer spelers.

Millwall voetbalshirt bestellen

De Millwall voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf medio juli bestellen in de onderstaande winkels. Deze voetbalshirts zijn voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL & hebben een prijs van € 84,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Bestel de Millwall voetbalshirts altijd in deze Millwall fanshop!

of scoor de Millwall retro voetbalshirts in DEZE WINKEL

Millwall thuisshirt 2022-2023

Millwall thuisshirt 2022-2023