10 september 2021

Millwall FC voetbalshirts 2021-2022

Milwall FC en kledingsponsor Macron hebben inmiddels beide nieuwe voetbalshirts voor 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe thuisshirt en uitshirt speelt de Londense cultclub de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden in 2021-2022. Millwall eindigde afgelopen seizoen op een tweede plek in de Championship en speelt dus ook dit seizoen weer op het tweede niveau van Engeland. Sinds 2018 is het Italiaanse sportmerk Macron de kledingsponsor van ''The Lions.''

Millwall thuisshirt 2021-2022

Het Millwall FC thuisshirt 2021-2022 is navy blauw en bevat een ''touch of gold.'' De gouden accenten komen terug in de band aan de onderkant van de polokraag en de band aan de onderkant van de mouwen. Verder wordt het voetbalshirt gekenmerkt door de drie verticale banen in een lichtere tint blauw aan de bovenzijde van het voetbalshirt. De binnenkant van de hals van het Millwall thuisshirt bevat een label in de clubkleuren van de bewoners van The Den met daarin het oprichtingsjaar: 1885. In de nek op de achterkant van het tenue is de naam van de club verwerkt. De rechterborst en de schouders bevatten het Macron logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Sponsor HUSKI Chocolate versiert het midden van het Millwall FC thuistenue. Het Millwall thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met navy blauwe details. De kousen van het tenue zijn ook donkerblauw met aan de bovenkant een gouden band.

Millwall uitshirt en 3e shirt 2021-20222021-2022

Het Millwall uitshirt 2021-2022 is volledig wit en bevat een all-over camouflage print. Verder is het uitshirt uitgerust met navy blauwe accenten. De band aan de onderkant van de mouwen is navy blauw en hetzelfde geldt voor een band aan de onderkant van de polokraag. Ook alle logo's op het uittenue zijn donkerblauw. Het Millwall FC uittenue 2021-2022 bevat dezelfde details als het thuisshirt en wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje en witte kousen met een subtiele donkerblauwe band. Millwall heeft dit jaar ook een 3e shirt of alternatief uitshirt, welke de Londense club in sommige uitwedstrijden draagt. Dit tenue is lichtblauw en bevat een gradiënt print over de mouwen. De bovenkant van de mouwen bevatten dunne, zwarte lijnen en aan de onderkant zijn de mouwen geheel zwart. Het tenue bevat een ronde zwarte hals en ook de logo's van Macron en de hoofdsponsor op dit tenue zwart. Het gradiënt effect is ook verwerkt op het voetbalbroekje van het derde tenue. Dit broekje is lichtblauw en bevat op de helft een gradiënt print in het zwart. De zijkanten van het broekje zijn voorzien van een zwarte taping. De kousen van het Millwal derde tenue zijn ook lichtblauw met aan de bovenkant een zwarte band.

Zoals alle tenues van Macron bevatten de Millwall FC tenues de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Millwall FC voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Afobe, Thompson, Saville, Wallace, Mitchel, Kieftenbeld, Boovarsson en andere spelers.

Millwall voetbalshirts bestellen

De Macron Millwall voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de tenues is € 84,95 en het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Ben je op zoek naar andere fan artikelen van Millwall? Check dan het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Het is ook mogelijk om deze shirts te laten bedrukken met je naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Millwall voetbalshirts in de officiële MACRON SHOP!

of deze Millwall fanshop!

Of scoor je Millwall retro voetbalshirts in DEZE WINKEL

Millwall thuisshirt 2021-2022

Millwall FC uitshirt 2021-2022

Millwall 3e shirt 2021-2022