23 september 2019

Millwall 3e voetbalshirt 2019-2020

Millwall en Macron hebben afgelopen weekend het 3e shirt van de Engelse Championship club bekend gemaakt. In dit voetbalshirt speelt de Londense club de uitwedstrijden op het tweede niveau van Engeland en de wedstrijden in de FA Cup en beker. Het nieuwe tenue werd onthuld door Connor Mahnoney & Jason McCarthy en twee speelsters van het vrouwenelftal van Millwall: Madeleine Wright en Daniella Correa Colorado.

Wit Millwall uit shirt en tenue 2019-20

Het derde tenue van Millwall is het alternatief van het navy blauwe thuisshirt en het gele uitshirt van de club. Het alternatieve uittenue is geheel wit met navy blauwe details. Het logo van Macron op de rechterborst en de schouders is marineblauw. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2018 kledingsponsor van ''The Lions'' en dit contract loopt nog tot de zomer van 2022. Ook een band aan de onderkant van de achterkant van het shirt en de achterkant van de hals zijn marineblauw. Verder bevat het tenue een ronde hals met v-opening. Huski Chocolate is sinds dit seizoen de hoofdsponsor van de Londenaren en het logo van het chocolademerk staat in het rood op het midden van het tenue. Beide partijen tekenden een samenwerkingsverband voor de duur van vijf jaar. Op de linkerborst prijkt het logo van de in 1885 opgerichte club. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. De kousen van het tenue zijn wit met dunne, marineblauwe strepen en aan de bovenkant een blauwe band. Tussen de banen prijkt het Macron logo. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Millwall FC derde tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Smith, Elliot, O'Brien, Mahoney, Cooper, Wallace en nog meer spelers.

Millwall voetbalshirt kopen

De nieuwe Millwall tenues kun je vooralsnog alleen bestellen in de online shop van de Londense club. Ben je op zoek naar andere merchandising van de club? Check het dan exclusief in de onderstaande winkels. Directe levering

Bestel je Millwall retro voetbalshirt in deze winkel

of koop je goedkope Millwall t-shirt in deze SHOP!