29 juli 2017

Millwall FC uitshirt 2017-2018

Millwall en Errea hebben inmiddels ook het nieuwe uitshirt van de Engelse cultclub gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt Millwall de uitwedstrijden in de Engelse League One en de FA Cup gedurende 2017-2018. Millwall eindigde afgelopen seizoen op een zesde plek, waardoor het komend seizoen opnieuw op het 3e niveau van Engeland acteert. Eerder lanceerden Errea en de club uit Londen al het nieuwe thuisshirt. Check hieronder alle details van het uitshirt van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in The Den!

Het nieuwe Millwall uitshirt voor 2017-2018 heeft een vrij simpel design en is wit met navy blauwe details. Deze navy blauwe details komen terug in de panels aan de zijkanten van het voetbalshirt en in de v-hals. De rechter borst is uitgerust met het logo van het Italiaanse sportmerk Errea en de andere borst bevat het logo van de in 1885 opgerichte club. Sponsor TW Drainage versiert het midden van het tenue. Errea verzorgt overigens sinds 2016-2017 de tenues van de club van manager Harris. Het nieuwe uittenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje met aan de onderkant een witte strip. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een blauwe band. Verder bevatten de kousen de bijnaam van de club: LIONS! Check ook het nieuwe thuisshirt van Millwall.

Het nieuwe shirt van Millwall kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de Engelse club. Wil je hulp bij het bestellen van het shirt, stuur ons gerust een e-mail (redactie@voetbalshirts.com). Andere nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 scoor je exclusief in DEZE SHOP!

Of check de unieke Millwall retro shirts van CAPTAIN MORGAN in deze winkel!