27 juni 2017

Millwall FC thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van Millwall is afgelopen weekend bekend gemaakt door Errea en de Engelse club. In dit shirt speelt Millwall FC de Engelse League One en FA Cup thuiswedstrijden in The Den in Londens gedurende 2017-2018. De club eindigde afgelopen seizoen op een zesde plek, waardoor het dit seizoen opnieuw op het derde niveau van Engeland acteert. Errea is dit seizoen weer kledingsponsor van de Engelse cultclub. Het Italiaanse sportmerk verzorgt sinds vorig seizoen de tenues en trainingskleding van de League One club.

Het shirt van Millwall FC is dit seizoen opnieuw overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de y-vormige hals. Deze hals is wit. Verder komen de witte accenten terug in een vlak aan de zijkanten van de mouwen. Daarnaast is het shirt uitgerust met gouden accenten. Deze zijn vooral te vinden in een subtiele streep aan de onderkant van de mouwen. De binnenkant van het tenue bevat de leus van de club: ''We are Milwall.'' Aan de achterkant van het shirt staat de bijnaam van de Engelse club: ''LIONS.'' De rechter borst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Errea en op het midden van het tenue staat sponsor DCS ROOFING CONTRACTORS. Het tenue wordt gecompleteerd door een wit broekje met aan de onderkant een navy blauwe band. De kousen zijn navy blauw met aan de bovenkant een witte band. Verder bevatten de kousen de bijnaam van de club: LIONS.

Het nieuwe shirt van Millwall kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de Engelse club. Wil je hulp bij het bestellen van het shirt, stuur ons gerust een e-mail (redactie@voetbalshirts.com). Andere nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 scoor je exclusief in DEZE SHOP!

Of check de unieke Millwall retro shirts van CAPTAIN MORGAN in deze winkel!