16 juni 2017

Middlesbrough uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Middlesbrough uitshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe shirt speelt de Engelse club de Championship en FA Cup uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Middlesbrough degradeerde afgelopen seizoen uit de Premier League, dus gaat het komend seizoen een niveautje lager proberen. Adidas is sinds 2009-2010 kledingsponsor van de Engelse club en is dan ook weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt. Check hieronder de details.

Middlesbrough uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Middlesbrough uitshirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Het shirt is geheel wit en wordt gekenmerkt door de brede blauwe band over het midden van het tenue. In deze band is het logo van hoofdsponsor RAMSDENS CURRENCY verwerkt. De blauwe accenten komen bovendien terug in de ronde hals en in de drie strepen van adidas over de schouders. De linker borst bevat het logo van ‘’BORO.’’ De blauwe en witte kleur van het nieuwe shirt zijn overigens geïnspireerd door de shirts van 2002-2003 en een limited edition voetbalshirt van 2015. Het tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met drie navy blauwe adidas strepen. Dit is ook weer de kleurencombinatie van de kousen van het nieuwe tenue.

De nieuwe tenues van Middlesbrough zijn uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal presteren. In deze tenues schitteren vanaf nu spelers als Adama Traore, Negredo, Ramirez, Gibson, de Roon, Fischer, Downing, Clayton en andere sterspelers.

Middlesbrough voetbalshirt kopen

Het nieuwe shirt van Middlesbrough kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de Engelse club. Dit kan voor kinderen en volwassenen. Kan je deze niet via, de clubshop kopen. Stuur ons gerust een e-mail (redactie@voetbalshirts.com) en wij kunnen er eventueel bij helpen. Andere voetbalshirts voor 2017-2018 scoor je in deze winkel!