Middlesbrough thuisshirt 2019-2020

Middlesbrough en Hummel hebben afgelopen weekend het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 officieel gelanceerd. ''BORO'' eindigde afgelopen seizoen op een zevende plek in de Engelse Championship, dus speelt ook komend seizoen weer op het tweede niveau van Engeland. In dit nieuwe thuisshirt speelt de club van manager Tony Pulis de Championship, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het Riverside Stadium gedurende 2019-2020. Ook dit seizoen is Hummel weer kledingsponsor van de Engelse club. Deze functie heeft het merk sinds de zomer van 2018 en het contract duurt in ieder geval nog tot 2023.

Middlesbrough thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Middlesbrough thuisshirt van 2019-2020 is geïnspireerd door het thuisshirt van 1987-1990. Dit is de periode waarin het merk Skill kledingsponsor was van de club. De bovenkant van het shirt wordt gekenmerkt door de horizontale, rode en witte banen. Daaronder is het shirt geheel rood. De bies aan de onderkant van de mouwen is zwart/wit en de Hummel trademark tekens staan dit jaar in het wit op de schouders en mouwen. Bovendien is het nieuwe Middlesbrough tenue uitgerust met een ronde hals met daaronder een y-design. Op de borst prijken de logo's van Hummel en de in 1876 opgerichte club. Sponsor 32RED versiert het midden van het nieuwe thuistenue. Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten rode chevrons. De kousen zijn overwegend wit.

De nieuwe Middlesbrough tenues zijn dit jaar uitgerust met een nieuwe technologie van Hummel. Deze technologie wordt de ZeroH20 technologie genoemd en betekent dat de tenues nog duurzamer geproduceerd zijn dan eerder het geval was. In de textielindustrie gebruikt men over het algemeen 25 liter water om een shirt te kleuren. Bij de productie van de tenues van Hummel wordt er geen water verspild, waarmee er een nieuwe standaard gezet wordt op het gebied van eco-effciency en het verminderen van het energieverbruik met 50%.

Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe Middlesbrough tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Obi Mikel, Assombalonga, Downing, Besic, Saville, Fletcher, Friend en andere sterspelers.

Middlesbrough voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Middlesbrough voetbalshirt voor 2019-2020 kan je alleen bestellen in de clubshop van de Engelse club. Wil je andere shirts van Engelse clubs kopen? Check het dan in deze winkel!