Middlesbrough voetbalshirts 2022-2023

Middlesbrough en de nieuwe kledingsponsor Errea hebben vandaag de nieuwe Middlesbrough voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd met het motto: ''The Italian Job.'' Het nieuwe tenue werd onthuld door oud-speler & Italiaan Fabrizio Ravanelli. In deze tenues speelt ''Boro'' de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden in 2022-2023. Middlesbrough eindigde afgelopen seizoen op de zevende plek in de EFL Championship. Vanaf dit seizoen is Errra de kledingsponsor van de Engelse voetbalclub. Beide partijen tekenden een deal voor meerdere seizoenen. Errea was eerder al kledingsponsor in de periode 1994-2009. Het Italiaanse sportmerk vervangt Hummel als kledingsponsor. Het Deense sportmerk had deze functie sinds medio 2018.

Middlesbrough thuisshirt 2022-2023

Het Middlesbrough thuisshirt 2022-2023 heeft een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt is overwegend rood en bevat een brede, witte band over de borst. In deze band prijkt het logo van de nieuwe hoofdsponsor Unibet (Player Safety First) in het zwart. Het gokbedrijf vervangt vanaf dit seizoen 32RED als shirtsponsor van de club. Ook de meshpanels aan de zijkanten en de band aan de onderkant van de mouwen zijn wit. Daarnaast is het tenue uitgerust met een moderne polokraag. Op de rechterborst prijkt het logo van Errea en de linkerborst bevat de badge van de Engelse club. Subsponsor Host | Stay versiert de achterkant van het Middlesbrough voetbalshirt. Het Middlesbrough thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de onderkant een witte band. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Zowel het broekje als de kousen bevatten uitingen van de Errea en de club.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Errea Middlesbrough voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Tavernier, Balogun, Jones, Conum, Howson, Sporar, Wood en andere spelers. De nieuwe Middlesbrough voetbalshirts kun je vooralsnog bestellen in de officiële clubshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar een retro shirt van de club? Check het dan in deze winkel! 

Middlesbrough thuisshirt 2022-2023