Middlesbrough voetbalshirts 2020-2021

Trainer Neil Warnock en kledingsponsor Hummel hebben vandaag de nieuwe Middlesbrough voetbalshirts 2020-2021 officieel gelanceerd. De trainer van Middlesbrough heeft zijn contract verlengd en direct presenteerde hij het nieuwe thuisshirt aan de pers. Niet veel later werd ook het nieuwe uitshirt van Middlesbrough gelanceerd. Verantwoordelijk voor de designs van de nieuwe shirts van ‘’Boro’’ is het Deense sportmerk Hummel. De nieuwe voetbalshirts worden gedragen tijdens de wedstrijden in de Championship, FA Cup en League Cup. 

Middlesbrough thuisshirt 2020-2021

Het Middlesbrough thuisshirt 2020-2021 heeft dit jaar een retro design. Het tricot viert de verhuizing naar het Riverside Stadium 25 jaar geleden. Het thuisshirt is dan ook geïnspireerd door het shirt tenue dat wordt gedragen in 1995-1996. Dit zorgt voor het klassieke karakter. Het nieuwe thuisshirt van Middlesbrough wordt gekenmerkt door de traditionele rode basiskleur. Verder is het shirt uitgerust met witte en blauwe details. Deze witte details komen terug in een subtiele lijn in de oksels van het shirt, ook heeft het tricot een groot wit vlak op het midden van het shirt. Hierin is de naam van de sponsor 32RED geplaatst. Deze staat in blauwe letters op het shirt. Op de schouders van het shirt zijn de bekende Hummel chevrons te zien. Deze zijn ook wit van kleur. De kraag van het shirt is een klassieke polo kraag. De kraag zelf is wit van kleur en heeft blauwe omlijning. Op de rechterborst staat het logo van Hummel, terwijl op de linkerborst het clubwapen van Middlesbrough is geplaatst. Het nieuwe thuistenue van Middlesbrough wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek, met een bijzonder motief op de rechterpijp. Ook de kousen zijn wit van kleur.

Middlesbrough uitshirt 2020-2021                                                

Ook het uitshirt van ‘’Boro’’ is gebaseerd door het het tenue dat werd gedragen in het seizoen 1995-1996, het seizoen dat Middlesbrough voor het eerst in het Riverside Stadium speelde. Daarnaast zijn de kleuren van het voetbalshirt gebaseerd op het uitshirt van 2001-2002. Dit shirt is recent gekozen als mooiste uitshirt ooit van Middlesbrough. Het uitshirt bevat dit jaar verticale zwarte en blauwe banen. De mouwen van het shirt zijn zwart en de biezen aan de onderkant van deze mouwen zijn blauw. Het shirt heeft een ronde hals, welke is uitgerust met een witte omlijning. Op de rechterborst staat het logo van de Deense kledingsponsor Hummel. Hummel is sinds 2018 de kledingsponsor van de Engelse club. Dit contract loopt nog door tot minimaal 2023. Op de linkerborst prijkt het monochrome clublogo van Middlesbrough. Op het midden van het shirt staat de naam van hoofdsponsor 32RED. Deze sponsoruiting is wit van kleur. Het nieuwe uittenue van Middlesbrough wordt compleet gemaakt met een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen.

Op dit moment zijn de Middlesbrough voetbalshirts alleen te bestellen in de webshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar andere Middlesbrough voetbalshirts? Check het dan in deze winkel! 

Middlesbrough thuisshirt 2020-2021

Middlesbrough uitshirt 2020-2021