Middlesbrough voetbalshirts 2023-2024

Middlesbrough en kledingsponsor Errea hebben inmiddels ook de nieuwe Middlesbrough voetbalshirts 2023-2024 officieel gepresenteerd! In deze tenues speelt ‘’BORO’’ de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde het team van manager Michael Carrick op de vierde plek op het tweede niveau van Engeland. Ook dit jaar is Errea de producent van de Middlesbrough voetbalshirts. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds vorig seizoen. Ook Unibet is sinds vorig seizoen de hoofdsponsor.

Middlesbrough thuisshirt 2023-2024

Het Middlesbrough thuisshirt 2023-2024 is dit jaar rood en wordt gekenmerkt door de twee horizontale witte banen ter hoogte van de borst. De opstaande kraag is ook wit en de subtiele v-hals is donkerblauw. Deze kleuren komen ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van Errea, de linkerborst het clublogo en op het midden staat Unibet. Op de Middlesbrough voetbalshirts staan dit jaar ook de logo’s van BOXT (linkermouw) en Host Stay (achterkant). In de nek op de achterkant van de Middlesbrough voetbalshirts is bovendien het oprichtingsjaar geborduurd: 1876. De binnenkant van de hals is uitgerust met de initialen van de club: MFC. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de onderkant donkerblauwe, witte en rode lijnen. Dit design komt ook terug aan de bovenkant van de sokken, welke verder geheel rood zijn. Op de sokken staat ook de bijnaam van de club: BORO.

Middlesbrough uitshirt 2023-2024

Het Middlesbrough uitshirt 2023-2024 is donkerblauw met gele accenten. Dit voetbalshirt bevat een brede gele horizontale baan op de borst en ook de brede v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn geel. Alle logo’s staan op het uitshirt centraal op de borst en zijn zilver. Dit tenue heeft dezelfde details als het thuisshirt en wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de onderkant een gele band. De sokken van het uittenue zijn ook donkerblauw met op het midden gele lijnen.

De nieuwe Middlesbrough voetbalshirts kun je vooralsnog bestellen in de officiële clubshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar een retro shirt van de club? Check het dan in deze winkel! 

Middlesbrough voetbalshirts 2023-2024
Middlesbrough voetbalshirts 2023-2024
Middlesbrough voetbalshirts 2023-2024
Middlesbrough voetbalshirts 2023-2024
Middlesbrough voetbalshirts 2023-2024