5 april 2018

Hummel nieuwe kledingsponsor Middlesbrough vanaf 2018-2019

De Engelse club Middlesbrough heeft een nieuwe kledingsponsor. Middlesbrough heeft namelijk een overeenkomst bereikt met het Deense sportmerk Hummel. Of we deze samenwerking volgend seizoen in de Premier League zien is nog even afwachten. Op dit moment staat de club op een 6e plaats in de Championship. Wanneer Middlesbrough aan het eind van de competitie ook op deze positie staat, mogen ze de strijd aan gaan voor het laatste promotie ticket. Wat op dit moment wel zeker is, is dat zowel het thuisshirt als de uitshirts komend seizoen ontworpen worden door Hummel. Hierdoor zijn Lewis Baker, Steward Downing, Adama Traoré en Brit Assombalonga komend seizoen in een compleet nieuw shirt te bezichtigen.

Hummel nieuwe kledingsponsor Middlesbrough vanaf 2018-2019

De officiële overeenkomst tussen de Engelse club Middlesbrough en het Deense sportmerk hummel is getekend en zowel de club als het merk zijn er erg tevreden mee. Het is ook niet voor het eerst dat Hummel de sponsor is van de Engelse club. In het verleden hebben de club en het merk al vele successen samen behaald. Zowel in 1986 als in 1987 dwong Middlesbrough promotie af in een shirt dat ontworpen was door Hummel. Voor de komende 5 jaar schittert het Deense merk op het shirt van de Engelse club. De CEO van Middlesbrough, Neil Bausor zegt het volgende ‘’ We zijn erg blij dat Hummel weer op het shirt van ons team staat, als officiële shirtsponsor. De naam van Hummel staat synoniem voor Middlesbrough. Ze waren namelijk als shirtsponsor in een veelzeggende periode uit de geschiedenis van onze club. Daarom is deze deal erg belangrijk voor ons.’’ De periode waar Neil Bausor over praat is 1985-1987. In deze 3 jaar promoveerde de club twee keer waardoor ze eindelijk weer op het hoogste niveau van Engeland speelde. “ Er waren meerdere opties voor ons als club, maar we zijn erg blij weer te kunnen werken met Hummel. Dit om meerdere redenen. Zij hebben kennis van ons verleden. Ook heeft Hummel de wens uitgesproken om in de loop van ons partnerschap de samenwerking aan te gaan met de lokale bevolking. Dit past goed in de visie van ons als club.’’ Iets wat ook belangrijk werd gevonden door de Engelse club is het frisse design van de shirts die Hummel ontwerpt. Er wordt verwacht dat de fans van Middlesbrough hier helemaal weg van zijn.

Ook op het hoofdkantoor van Hummel waren ze erg te spreken over de nieuwe samenwerking tussen Middlesbrough en het sportmerk. Allan Vad Nielson zei hierover het volgende: '' We zijn erg blij dat we zijn geselecteerd als de nieuwe kledingsponsor van de club. Boro is een club waar we een echte voetbal geschiedenis mee delen, wanneer de kans kwam om deze verouderde samenwerking nieuw leven in te blazen was dit een kans die we meteen moesten grijpen.’’ Zoals hierboven al vermeld gaat het over een deal van 5 jaar. De geldbedragen die gemoeid gaan met deze samenwerking zijn niet bekend gemaakt door Hummel of door de club. Check hieronder een  foto van een oud Middlesbrough voetbalshirt ontworpen door Hummel.

Wanneer uw fan-merchandise van Middlesbrough wilt kopen bent u in DEZE WINKEL aan het goede adres. Voor het aanbod van de webshop kijk hiernaast of in de webshop zelf. Met deze producten kunt u Middlesbrough het laatste zetje geven richting promotie. Directe levering gegarandeerd!