Middlesbrough thuisshirt 2021-2022

De Engelse Championship voetbalclub Middlesbrough en kledingsponsor Hummel hebben vandaag het nieuwe Middlesbrough thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt ''Boro'' de Championship, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het Riverside Stadium in 2021-2022. Hummel is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de Middlesbrough tenues en trainingskleding. Deze functie heeft het Deense sportmerk sinds de zomer van 2018 en eerder had het merk deze functie al in de periode 1984-1987.

Middlesbrough thuis shirt en tenue 2021-2022

Het nieuwe Middlesbrough thuisshirt 2021-2022 is geïnspireerd door de Transporter Bridge in de stad en is bovendien geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 1994-1995. Het tenue bevat namelijk eenzelfde soort print als destijds. Het Middlesbrough thuisshirt 2021-2022 is volledig rood en bevat op de body van het tenue een all-over print van de brug. De print wordt onderbroken door een iconische witte band, waarin het logo van de hoofdsponsor is verwerkt. 32RED is ook sinds de zomer van 2018 verbonden aan de club. De mouwen van het voetbalshirt zijn rood en bevatten een wit vlak aan de zijkanten. Daarnaast is het Middlesbrough thuistenue uitgerust met een ronde hals, welke aan de achterzijde een design van dunne rode en witte lijnen bevat. Op de mouwen staan de chevrons van Hummel. De rechterborst bevat het logo van het Deense sportmerk en de linkerborst het clublogo. In de hals aan de binnenkant van het tenue prijkt een graphic van de Transporter Bridge. Het thuistenue van Middlesbrough wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de onderkant een diagonaal wit vlak. De chevrons aan de zijkanten van de shorts zijn wit/zilver. De kousen van het thuistenue zijn rood met aan de bovenkant een witte band met daarin rode strepen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Middlesbrough voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Bolasie, Morsy, Watmore, Akpom, Howson, Fry en andere spelers. De nieuwe Middlesbrough voetbalshirts kun je vooralsnog bestellen in de officiële clubshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar een retro shirt van de club? Check het dan in deze winkel! 

Middlesbrough thuisshirt 2021-2022