Middlesbrough 3e wedstrijdshirt 2018-2019

De Engelse Championship club Middlesbrough heeft in samenwerking met kledingsponsor Hummel het derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2018-2019 gelanceerd. Dit nieuwe ontwerp is te zien tijdens de wedstrijden in de Championship, FA Cup en League Cup. De eerste wedstrijd waarin dit gave shirt werd gedragen was in de match tegen Hull City, welke eindigde in een gelijkspel. ‘’Boro’’ speelt haar thuiswedstrijden in het Riverside Stadium. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 35.000 enthousiaste fans. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdshirt van Middlesbrough? Check de details hieronder!

Middlesbrough 3e wedstrijdshirt 2018-2019

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Middlesbrough is gebaseerd op hetzelfde template als het thuis- en uitshirt van de Engelse club. Hummel heeft voor dit stijlvolle derde shirt gekozen voor een wit ontwerp met zilveren details. Voor de echte ‘’Boro’’ fan komt deze kleurencombinatie bekend voor. Het nieuwe derde wedstrijdtricot is namelijk gebaseerd op het Middlesbrough shirt uit 1986. Het shirt van Middlesbrough is uitgerust met een schitterende V hals. Over de mouwen van het shirt lopen de bekende chevrons van Hummel. Het trademark van het Deense merk is schitterend zilver van kleur. De wit/zilveren kleuren combinatie heeft wat ons betreft een schitterend effect aan het shirt. Op de rechterkant van de borst staat het logo van het Deense Hummel. Dit seizoen is Hummel terug als trotse kledingsponsor van Middlesbrough. Het is echter niet de eerste keer dat de bekende chevrons op het shirt van ‘’Boro’’ te zien zijn. In de periode 1984-1997 stond Hummel namelijk ook al op het shirt van de Engelse club. Het gaafste detail van het shirt is geplaatst op de linkerkant van de borst. Het clubwapen van Middlesbrough staat namelijk in zilveren kleur op het shirt. Dit ziet er super gaaf uit! Shirtsponsor van Middlesbrough is 32RED. Deze shirtsponsor is in het zilver te zien op de voorkant van het shirt.

Het nieuwe stijlvolle 3e wedstrijdtenue van Middlesbrough wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen met zilveren details. Sterspelers die dit gave shirt gaan dragen zijn: Flint, Besic, Assombalonga en Braitwaite.

Middlesbrough voetbalshirts bestellen

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Middlesbrough is alleen te koop in de webshop van de Engelse club. Ook moet je er snel bij zijn want er worden maar 1986 shirts verkocht. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van Middlesbrough? Check dan de onderstaande webshop! Hier is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Middlesbrough voetbalshirts in DEZE WEBSHOP