5 juni 2017

Middlesbrough thuisshirt 2017-2018

Middlesbrough en adidas hebben het nieuwe thuisshirt voor 2017-2018 bekend gemaakt met het motto #thebandisback. In dit nieuwe shirt speelt de uit de Premier League gedegradeerde club de Championship en FA Cup thuiswedstrijden in het Riverside Stadium in de stad gedurende 2017-2018. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt van de Engelse club van trainer Steve Agnew.

Middlesbrough thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Middlesbrough thuisshirt voor 2017-2018 is overwegend rood en bevat verschillende witte details. Deze details zijn te vinden in de crew neck van het shirt, de bies aan de onderaknt van de mouwen en de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het nieuwe shirt van ''Boro.'' Verder wordt het shirt gekenmerkt door het brede, witte, horizontale vlak over het midden van het shirt. In dit vlak is het logo van hoofdsponsor RAMSDENS CURRENCY verwerkt. Op de borst van het nieuwe Middlesbrough tenue prijken de logo's van de club en adidas. Adidas is sinds het seizoen 2009-2010 kledingsponsor van de club en was dit eerder al in de periode 1977-1984. Het nieuwe Middlesbrough tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De onderkant van de shorts zijn bovendien uitgerust met een witte lijn en op de sokken staan ook de logo's van de club en adi. De kousen van het nieuwe tene zijn rood en zijn aan de bovenkant ook uitgerust met een witte lijn met daarboven drie dunne, verticale strepen van adidas. Op de sokken staat ook weer het logo van het merk.

De nieuwe tenues van Middlesbrough zijn uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal presteren. In deze tenues schitteren vanaf nu spelers als Adama Traore, Negredo, Ramirez, Gibson, de Roon, Fischer, Downing, Clayton en andere sterspelers. Check ook het nieuwe uitshirt van de club. 

Middlesbrough voetbalshirt kopen

Het nieuwe shirt van Middlesbrough kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de Engelse club. Dit kan voor kinderen en volwassenen. Kan je deze niet via, de clubshop kopen. Stuur ons gerust een e-mail (redactie@voetbalshirts.com) en wij kunnen er eventueel bij helpen. Andere voetbalshirts voor 2017-2018 scoor je in deze winkel!