25 mei 2018

Marokko thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van het Marokkaanse elftal is vandaag officieel bekend gemaakt door de voetbalbond van het land en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe shirt speelt Marokko onder andere de WK 2018 thuiswedstrijden. In poule B neemt het keurkorps van trainer Hervé Renard het op tegen Spanje, Portugal en Iran. Bovendien wordt het nieuwe shirt gedragen tijdens de Afrika Cup wedstrijden in 2019. Dit toernooi vindt plaats in Egypte. Adidas is dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue. Sinds 2012 is het Duitse sportmerk kledingsponsor van het nationale elftal en de vertegenwoordigende elftallen.

Marokko thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe shirt werd door de Russische verdediger Vladimir Granat onthuld door adidas. Dit leidde in Marokko direct tot discussie. Niet alleen dat het shirt door een speler uit Rusland werd onthuld leidde tot ophef, ook het design was onderwerp van discussie. Het nieuwe shirt van Marokko is namelijk geïnspireerd door een vrij simpel template van adidas, het TABELA 18 template. Deze shirts hebben een vrij simpel design. Het thuisshirt van het Marokkaanse elftal is geheel rood en wordt verder gekenmerkt door de witte details. De v-hals van het shirt is wit en dit geldt ook voor de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen en de bies aan de onderkant van de mouwen. Het adi performance logo prijkt op de rechter borst en de andere borst bevat het logo van de Marokkaanse voetbalbond, de Fédération Royale Marocaine de Football (FRMF). Het tenue heeft verder weinig opvallende details. Het voetbalbroekje van het nieuwe thuistenue is geheel rood met aan de zijkanten witte adidas stripes. De kousen zijn ook geheel rood met aan de bovenkant witte adidas strepen. Op het broekje staan ook de logo's van adidas en de voetbalbond.

Ook de nieuwe Marokko tenues voor het WK van 2018 zijn uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog een afbeelding van het shirt, dat vanaf nu gedragen wordt door sterren als Ziyech, Benatia, El Ahmadi, Amrabat, Boussoufa en andere sterspelers. Check ook het nieuwe uitshirt!

Marokko voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Marokko voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt is zowel beschikbaar voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) als voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL). Voor volwassenen heeft het tenue een prijs van € 84,95 en voor kinderen is het voetbalshirt € 69,95. Check ook andere Marokko merchandising in deze shops. 

Bestel het nieuwste Marokko tenue in deze SHOP (inclusief bedrukking en goedkope t-shirts)

of in deze SHOP

of deze winkel