Marokko voetbalshirts 2020-2021

De voetbalshirts van het Marokkaanse nationale elftal zijn vandaag officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Duitse kledingsponsor Puma. Puma heeft vandaag een set van vijf Afrikaanse voetballanden voorzien van nieuwe tenues. In deze voetbalshirts speelt het Marokkaanse voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in de periode 2020-2021. Sinds vorig jaar is Puma weer kledingsponsor van de ‘’Leeuwen van de Atlas.’’ Destijds presenteerde Puma Marokko voetbalshirts, gebaseerd op een standaard template. Dit jaar hebben de Marokko voetbalshirts geen standaard design. Wel passen de tenues perfect in het thema ‘’Crafted from Culture’’, welke Puma dit seizoen gebruikt voor de lancering van alle voetbalshirts.

Marokko thuisshirt 2020-2021

Het Marokko thuisshirt 2020-2021 is weer overwegend rood en wordt met name gekenmerkt door de print in de taping over de schouders. Deze bloemenprint is geïnspireerd door de traditionele cultuur van het land en loopt deels door over de bovenzijde van de achterkant van het tenue. Het Marokko thuisshirt bevat bovendien groene accenten, waardoor het voetbalshirt perfect in stijl is van de kleuren van de Marokkaanse vlag. De opstaande kraag is namelijk groen. Daarnaast is de hals uitgerust met een knoopje. Op de rechterborst prijkt het logo van Puma, deze is wit van kleur, het logo van het Duitse sportmerk staat ook op de schouders. Het merk was overigens ook al kledingsponsor van het Marokkaanse elftal in de periode 1998-2002 en 2007-2011. De linkerborst van het tenue is uitgerust met het logo van de voetbalbond van het land, de Fédération Royale Marocaine de football (FRMF). In de kraag op de achterzijde van het tenue is de naam van het land verwerkt: Morocco. Het Marokko thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en rode kousen met aan de bovenkant een speciale weving van dunne groene en rode lijnen

Marokko uitshirt 2020-2021

Het Marokko uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar dan in een andere kleurencombinatie. Et uittenue van het Marokkaanse elftal is namelijk wit en de taping over de schouders is rood. Deze taping bevat dezelfde all-over bloemenprint als die op het thuisshirt. De opstaande kraag van het uitshirt is ook rood en de hals bevat ook weer een knoopje. Het Puma logo op de rechterborst en de mouwen is groen en het logo van de voetbalbond staat ook op dit tenue op de linkerborst. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een brede rode taping met daarin weer de bloemenprint. De kousen van het uittenue zijn wit met een design van dunne, rode en witte strepen aan de bovenkant. Zoals alle Puma tenues zijn deze voetbalshirts uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Ziyech, Hakimi, Belhanda, Boufal, Idrissi, Dirar, Amrabat, Mazraoui, Harit, Labyad, Tannane en andere spelers.

Marokko voetbalshirt bestellen

De nieuwe Marokko Puma voetbalshirts 2020-2021 zijn vanaf vandaag te bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van beide Marokko voetbalshirts is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. In de onderstaande winkels kun je de Marokko tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check in deze winkels ook goedkope t-shirts of hoodies van het land. Directe levering!

Bestel je Marokko voetbalshirt altijd in deze STORE

of deze SHOP

of deze fanshop (inclusief goedkope t-shirts)

Marokko thuisshirt 2020-2021

Marokko uitshirt 2020-2021

Marokko voetbalshirt Puma 2020-2021