Marokko uitshirt 2022-2023

De Marokkaanse voetbalbond en Puma hebben vandaag ook het nieuwe Marokko uitshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit tenue speelt het Marokkaans voetbalelftal de WK 2022 uitwedstrijden en de overige interlands gedurende de periode 2022-2023. Tijdens het WK in Qatar speelt het team van bondscoach Walid Regragui in poule F tegen België, Canada en Kroatië. Puma is verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe Marokko tenues. Het Duitse sportmerk is sinds medio 2019 e kledingsponsor van het Marokkaanse voetbalelftal en was dit eerder al in de periode 2007-2011 en 1998-2002.

Marokko WK 2022 uitshirt 

Het Marokko uitshirt 2022-2023 is overwegend wit en heeft een standaard template. Dit template gebruikt Puma voor alle uitshirts van de landenteams waarvan het kledingsponsor is. Het uitshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door een cirkel met daarin een Marokkaans patroon van geometrische vormen. Deze vormen zijn geïnspireerd door de traditionele Marokkaanse mozaïeken. In de binnenkant van dit patroon staan de borstnummers van de spelers van het Marokkaans voetbalelftal. Het tenue bevat bovendien een verticale grijze baan over het midden van het tenue. Het Marokko uitshirt bevat ook de kleuren van de nationale vlag. De V-hals bevat namelijk een rode en groene lijn en deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De logo's van Puma en de Marokkaanse voetbalbond zijn centraal op de borst geplaatst. Het logo van Puma betreft het Puma Sportswear logo. Dit logo is groen en bevat zowel de Puma cat als het woordmerk. Daaronder prijkt het logo van de Marokkaanse voetbalbond, de Fédération royale marocaine de football (FRMF). In de nek op de achterzijde van het Marokko uittenue prijkt de naam van het land in het Arabisch. Het nieuwe Marokko uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met ook groene en rode accenten. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de nationale voetbalbond en Puma. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een rode en groene band.

De nieuwe Marokko tenues zijn uitgerust met de nieuwste performance technologieën van Puma. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) bevatten de Puma Ulltraweave technologie.
Deze tenues zijn super licht (slechts 72 gram), bevatten extra ventilatiezones en zijn vrijwel naadloos. Zowel de Utraweave voetbalshirts als de replica tenues bevatten de Puma Dry Cell technologie. Deze technologie zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Puma Marokko uitshirt, welke vanaf nu tot begin 2024 gedragen wordt door spelers als Ziyech, Hakimi, Harit, Boufal, Mazraoui, Ezzalzouli, En-Nesyri, El Haddadi en nog meer spelers of check het Marokko thuisshirt 2022-2023.

Marokko uitshirt bestellen

Het nieuwe Marokko WK 2022 uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 90,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 70,-. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering!

Bestel het nieuwe Marokko uitshirt direct in de officiële PUMA SHOP

of deze fanshop! 

of check andere Marokko merchandising in deze fanshop! 

Marokko uitshirt 2022-2023

Detail Marokko uitshirt 2022-2023

Detail Marokko uitshirt 2022-2023