15 oktober 2020

Marokko trainingspak 2020-2021

De Marokkaanse voetbalbond en Puma hebben niet alleen de nieuwe Marokko voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd, het nationale elftal draagt deze jaargang ook een nieuw trainingspak. Helaas is momenteel alleen het trainingsjack van dit pak beschikbaar online. Dit trainingspak wordt door ''de Leeuwen van de Atlas'' alleen gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de WK kwalificatie- en oefeninterlands in de periode 2020-2022. Dit trainingspak bestaat uit het zogenaamde anthem trainingsjack en een trainingsbroek.

Marokko trainingsjack en trainingsbroek 2020-2021

Het anthem trainingsjack is het jack die we vooral zien wanneer de spelers het veld betreden en wanneer het volkslied, de Hymne Cherifien, wordt afgespeeld voorafgaande aan de interlands. Het trainingsjack heeft dit jaar een vrij standaard template. Het jack is geheel in stijl van de kleuren van de Marokkaanse vlag en is overwegend groen met rode accenten. Het jack bevat een brede T7 taping over de schouders en ook de achterkant van de hoge hals van het Marokko trainingsjack is rood. Het Puma logo op de rechterborst is ook rood. Het Duitse sportmerk is sinds vorig jaar de kledingsponsor van het Marokkaanse elftal en de vertegenwoordigende elftallen. Puma nam het stokje over van adidas, dat sinds 2012 deze functie had. Puma en Marokko kennen overigens al een langere geschiedenis met elkaar. Het merk verzorgde eerder de tenues van het land in de periode 1998-2002 en 2007-2011. De linkerborst bevat een woven badge van de Marokkaanse voetbalbond, de Fédération Royale Marocaine de football (FRMF). Het trainingsjack is verder uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en bevat een boord aan de onderkant, welke ervoor zorgt dat het trainingsjack naadloos aansluit op het lichaam. De Marokko training sweater heeft overigens dezelfde kleurencombinatie als het jack. Deze is ook groen en bevat een hoge hals met een rits tot de borst.

Het Marokko trainingspak 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Dit is eigenlijk een standaard trainingsbroek van Puma met aan de bovenkant van de pijpen het logo van de Marokkaanse voetbalbond en het logo van Puma. Verder heeft de broek de gebruikelijke functionele kenmerken.

  • De Marokko trainingsbroek bevat aan de bovenkant een elastische tailleband, waarmee je de pasvorm kunt verstellen;

  • De zijkanten van de trainingsbroek bevatten twee zakken met een rits, waarin je spullen op kunt bergen.

  • De onderkant van de pijpen zijn voorzien van enkelritsen.

  • De Puma trainingsbroeken hebben een tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels.

  • Het gehele trainingspak bestaat voor 100% uit poleyster en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet en vocht, voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Marokko trainingspak 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ziyech, Hakimi, Amrabat, En-Nesyri, Mendy, Mazraoui, Tannane en andere sterspelers.

Marokko trainingspak bestellen

Momenteel is alleen het anthem trainingsjack van Marokko beschikbaar voor volwassenen. Deze kun je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 74,95. Een standaard Puma trainingsbroek bestel je al vanaf € 29,95 in de onderstaande winkels. Check ook andere Marokko merchandising in deze winkels. Directe levering!

Bestel het trainingspak direct in deze SHOP

of deze winkel

Marokko trainingspak 2020-2021

Puma trainingsbroek 2020-2021