Marokko voetbalshirts 2020

Puma is de nieuwe kledingsponsor van het Marokkaanse elftal, zo werd deze week bekend. Daags na de bekendmaking van deze deal lanceerden Puma en de Marokkaanse voetbalbond de nieuwe voetbalshirts voor de periode 2020-2021. Deze nieuwe tenues worden door de ''Atlas Lions'' gedragen tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar en tijdens de Africa Cup of Nations in 2020. Check hier alle details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Marokkaanse elftal. Deze tenues worden vanaf nu gedragen.

Marokko thuisshirt 2020-21

Beide nieuwe voetbalshirts van Marokko zijn gebaseerd op een standaard template van PUMA. Dit betreft namelijk het Cup Core Teamwear template van het Duitse sportmerk voor het seizoen 2019-2020. Het thuisshirt van Marokko is geheel rood en bevat aan de bovenkant een design van de rode en blauwe golven over het tenue. Dit design is ook op een deel van de mouwen zichtbaar. De mouwen bevatten verder een rode Puma T7 taping met daarin een blauw logo van het sportmerk. Het logo van Puma staat bovendien in het wit op de andere borst. De linkerborst is uitgerust met het logo van de Marokaanse voetbalbond, de Fédération Royale Marocaine de Football (FRMF). Het thuisshirt is bovendien uitgerust met een V-hals. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en geheel rode kousen.

Marokko uitshirt 2020-21

Het Marokko uitshirt heeft dezelfde kleur als de ster uit de vlag van het land. Het tenue is namelijk geheel groen en bevat aan de bovenkant dezelfde all-over print van golven. Deze print is wel geheel groen. De print is ook te vinden op de mouwen van het tenue. De logo's van Puma en de Marokkaanse voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en groene kousen. Uiteraard zijn de nieuwe tenues van Marokko ook weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Marokko tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Ziyech, Benatia, Hakimi, Amrabat, Belhanda, Harit, Hamdallah, Boufal, Boussouffa en nog meer spelers.

Marokko voetbalshirt kopen

Het is vooralsnog niet mogelijk om deze voetbalshirts te bestellen. Wel is het mogelijk om een voetbalshirt van het Cup template van Puma te bestellen. Deze shirts hebben slechts een prijs van € 39,95 en kun je in de onderstaande winkel bestellen. Hier moet je dan zelf wel het logo van de Marokkaanse voetbalbond op aanbrengen. Check ook goedkope t-shirts en hoodies in één van deze winkels.

Bestel je PUMA teamwear voetbalshirt in deze SHOP

of koop andere Marokko merchandising in deze winkel!