Marokko WK 2023 vrouwen voetbalshirts

De Marokkaanse voetbalbond en Puma hebben de nieuwe Marokko vrouwen voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze voetbalshirt speelt het vrouwenteam van Marokko de WK 2023 wedstrijden en andere interlands tijdens de periode 2023-2024. Het Marokkaanse vrouwenvoetbalelftal speelt tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Australië en Nieuw Zeeland in poule H tegen Duitsland, Zuid-Korea en Colombia. Ook dit jaar is Puma weer de producent van de Marokko vrouwen voetbalshirts. Het Duitse sportmerk en de Marokkaanse voetbalbond hebben sinds 2019 een samenwerking.

Marokko WK 2023 vrouwen thuisshirt

Het Marokko dames thuisshirt 2023-2024 is rood en wordt gekenmerkt door de diagonale, zigzag strepen over de body van het voetbalshirt. Deze strepen staan symbool voor de vacht van leeuwinnen, geïnspireerd door de bijnaam van het vrouwen voetbalteam van Marokko: Lionesses of Atlas. Het voetbalshirt bevat een groene V-hals en het logo van Puma op de borst en schouders is goud. Het Puma logo op de borst betreft het Puma No1 logo en bestaat uit het beeldmerk en woordmerk van het Duitse sportmerk. De linkerborst is uitgerust met het officiële logo van de nationale voetbalbond, de Fédérarion Royale marocaine de football (FRMF). In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat de naam van het land in het Arabisch. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en rode kousen met aan de bovenkant een groene band.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Puma Dry Cell, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

Marokko voetbalshirt bestellen

Het Marokko vrouwen voetbalshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95.  In deze winkels kun je het Marokko vrouwen voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de speelsters ook op het tenue dragen. 

PUMA
vanaf € 89.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 89.95
Bestellen >

Marokko WK 2023 vrouwen voetbalshirts
Marokko WK 2023 vrouwen voetbalshirts