28 april 2018

Marokko uitshirt 2018-2019

Het Marokko is vandaag officieel gelanceerd door de Marokkaanse voetbalbond en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe shirt speelt het Marokkaanse elftal de uitwedstrijden tijdens het WK van 2018 in Rusland en de Afrika Cup 2019 uitwedstrijden. Tijdens het WK van 2018 neemt het Marokkaanse elftal het in poule B op tegen Spanje, Portugal en Iran. Adidas is ook deze jaargang weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van het nationale elftal van Marokko. Deze functie vervult het Duitse sportmerk sinds 2012 en beide partijen hebben nog een langdurige overeenkomst. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt van het Afrikaanse land, dat na twintig jaar weer aanwezig is op het wereldkampioenschap!

Wit Marokko uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Marokko uitshirt voor 2018-2019 heeft hetzelfde template als het Ajax uitshirt voor 2018-2019. Dit betreft het adidas Regista 18 template. Het shirt van het Marokkaanse elftal is geheel wit en bevat rode accenten. De rode details zijn te vinden in een band net boven de borst. Ook naast de hals van het shirt bevindt zich een rode band. Deze band loopt deels door over de achterkant van het uittenue van ''de Leeuwen van de Atlas.'' Daarnaast is het shirt uitgerust met een v-hals en zijn de zijkanten van het shirt uitgerust met rode adidas trademark strepen. Het logo van adi op de rechter borst is ook rood en op de linker borst prijkt het embleem van de Marokkaanse voetbalbond,de Fédération Royale Marocaine de Football (FRMF).

Het Marokko uittenue voor 2018-2019 wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten rode adidas strepen. Op de broekjes prijken ook weer de logo's van de FRMF en adidas. De kousen zijn wit met aan de bovenkant rode adidas strepen. Zoals alle tenues van het Duitse sportmerk zijn ook deze tenues uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Het Marokko shirt is ongeveer het laatste WK 2018 shirt dat door adidas is gelanceerd. De reden van de late lancering is het feit dat men minder tijd heeft om het shirt te ''kopieren.'' Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues waarin vanaf nu sterren als Ziyech, Benatia, Boufal, Belhanda, Dirar, Amrabat, Boussoufa en andere spelers te zien zijn op het WK van 2018 in Rusland.

Marokko WK 2018 shirt bestellen

Het Marokko WK 2018 voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. In deze webshops kan je het tenue van Marokko laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van het land bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Marokko shirt vanaf nu in DEZE SHOP! 

OF in deze winkel! (inclusief de mogelijkheid tot bedrukking)