9 april 2019

Marokko trainingsshirt en trainingsbroek 2019-2021

Voor het eerst in de geschiedenis heeft adidas in haar webshop producten van het Marokkaanse elftal toegevoegd. Dit keer betreft het een nieuw trainingsshirt en een trainingsbroek. Deze zijn onderdeel van de Marokko collectie voor de Afrika Cup van 2019. Deze trainingskleding wordt gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de Afrika Cup, welke dit jaar plaats vindt in Egypte. Waarschijnlijk worden de items ook gedragen in de voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het WK van 2022. Zowel het trainingsshirt als de broek zijn gebaseerd op een standaard template van adi!

Rood Marokko trainingsshirt 2019-2021

Het nieuwe Marokko trainingsshirt voor 2019-2021 heeft een felle tint rood. Deze tint rood wordt door adidas ''POWER RED'' genoemd. Ook de drie strepen van het Duitse sportmerk hebben deze tint, waardoor ze bijna niet zichtbaar zijn. De drie strepen staan op de borst. Verder heeft het shirt een vrij simpel design. Het shirt is uitgerust met een V-hals en aan de onderkant van het trainingsshirt bevindt zich een dunne lijn, waardoor het lijkt alsof het shirt uit twee delen bestaat. De linkerborst bevat het embleem van de Marokkaanse voetbalbond, de Fédération Royale Marocaine de Football (FRMF). De andere borst is uitgerust met het adidas logo. Adi is sinds 2012 kledingsponsor van het nationale elftal van Marokko. De trainingsshirts zijn uitgerust met de adidas Climalite technologie, voor een optimale prestatie. Voor volwassenen hebben de shirts een prijs van € 44,95 en voor kinderen zijn de shirts € 39,95. Bestel het in deze SHOP!

Marokko trainingsbroek 2019-2021

De nieuwe Marokko trainingsbroek voor 2019-2021 is geheel zwart en heeft de bekende toelopende fit. Dit betekent dat de trainingsbroek strak om de benen valt en met name strak om de enkels en kuiten. De drie strepen van adidas hebben dezelfde kleur als de broek en verder bevat de trainingsbroek van het Marokkaanse voetbalelftal de bekende kenmerken. De bovenkant van de broek is uitgerust met een elastische tailleband en de zijkanten van de broek bevatten zakken met een rits. Op de trainingsbroek staan ook weer de logo's van de voetbalbond en de adi. Ook de trainingsbroeken van Marokko bevatten de Climalite technologie. Voor volwassenen heeft de Marokko trainingsbroek een prijs van € 54,95 en voor kinderen is de broek € 49,95. Bestel het in deze SHOP!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe trainingslijn, die vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ziyech, Benatia, Hakimi, Amrabat, Dirar, Belhanda, Da Costa, Saïss en nog meer sterspelers