12 juli 2016

Levante voetbalshirts 2016-2017

De Spaanse club Levante heeft vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2016-2017 officieel gelanceerd. In deze shirts speelt Levante de wedstrijden in de Spaanse Segunda Division gedurende komend seizoen. Levante is afgelopen seizoen gedegradeerd uit de Spaanse Primera Division en speelt daarom komend seizoen op het tweede niveau. Vandaag werden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van de club gelanceerd. We bespreken beide shirts hieronder.

Levante thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Levante thuisshirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door de blauwe en rode verticale banen over het shirt. De voorkant van het shirt bevat een brede verticale blauwe baan en twee verticale rode banen. Bovendien is het shirt uitgerust met een klassieke polo kraag. Deze blauwe kraag bevat twee dunne rode lijnen. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen heeft dit design. De rechter borst bevat het logo van Macron en de trademark tekens van het merk komen terug op de schouders en mouwen. Het Italiaanse sportmerk verzorgt vanaf komend seizoen de tenues en trainingskleding van de Spaanse club. Beide partijen tekenden een contract voor tenminste vier seizoenen. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en hoofdsponsor EAST United staat op het midden van het shirt. Het nieuwe thuistenue van Levante wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met rode accenten.

Levante uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Levante uitshirt voor 2016-2017 heeft hetzelfde design als het West Ham United uitshirt van 2015-2016. Dit betekent dat het shirt overwegend licht blauw is. Verder bevat het shirt een bordeaux rode baan over de borst, welke geflankeerd wordt door twee dunnere blauwe banen. Deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en de klassieke henley collar van het nieuwe shirt. De mouwen zijn bovendien uitgerust met een blauwe lijn over de schouders en mouwen. Op dit shirt staan de logo's van de club en Macron in het blauw. Hoofdsponsor EAST United staat in het wit op het midden van het nieuwe trikot van Levante. Dit tenue wordt gecompleteerd door een licht blauw voetbalbroekje en licht blauwe kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts van Levante voor 2016-2017!

Levante voetbalshirt kopen

Het nieuwe Levante shirt van Macron voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 79,95 en voor kinderen € 69,95. Hier kan je het Levante voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of die van je favoriete sterspeler. Andere Villareal producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering!

Koop het nieuwe Villareal shirt in deze STORE

of in deze SHOP!

Levante -thuis -shirt -2016-2017

Levante -uit -shirt -2016-2017