Het nieuwe West Ham United uitshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Umbro en de Londense club. In dit voetbalshirt speelt West Ham United de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. West Ham United eindigde afgelopen seizoen als twaalfde in de Premier League waardoor het komend seizoen weer op het hoogste niveau van Engeland actief is. Umbro is vanaf komend seizoen kledingsponsor van de club die alleen dit seizoen nog de thuiswedstrijden speelt op Boleyn Ground. Hoofdsponsor van de club is Betway sinds 2014. Het nieuwe West Ham United uitshirt heeft opnieuw en vintage design.

West Ham United uittenue 2015-2016

Het nieuwe West Ham United uitshirt 2015-2016 is gebaseerd op de voetbalshirts die de club droeg in de periode 1901-1903. Dit waren de eerste West Ham United voetbalshirts die de huidige clubkleuren van West Ham United bevatten: paars en licht blauw. Voor deze periode had West Ham United navy blauwe voetbalshirts. Het nieuwe West Ham United uitshirt is overwegend licht blauw en bevat over de borst dunne diagonale strepen. Verder wordt het nieuwe voetbalshirt van West Ham United gekenmerkt door de paarse band over het midden van het shirt. Deze band loopt door over de onderkant van de mouwen. Aan de onderkant van de mouwen staat ook het logo van Umrbo, welke Adidas heeft vervangens als kledingsponsor. Het logo van het Engelse voetbalmerk staat bovendien op de rechter borst. De andere borst bevat het logo van West Ham United met daaronder de tekst ''The Boleyn Ground, 1904-2016''. Dit seizoen is het laatste seizoen dat West Ham United op Boleyn Ground speelt. Vanaf het seizoen 2016-2017 gaat West Ham United in het Olympisch Stadion in Londen spelen. Verder bevat het shirt een y-vormige hals. Ook de achterkan van het nieuwe West Ham United uitshirt bevat een verwijzing naar het afscheid van Boleyn Ground komend seizoen. De nieuwe West Ham United uittenues 2015-2016 worden gecompleteerd door een licht blauw voetbalbroekje, waarop bovendien de logo's van de club en Umbro staan. De kousen zijn ook licht blauw met aan de bovenkant een paarse band. Check hieronder de foto's van de nieuwe West Ham United voetbalshirts, waarin steren als Valencia, Sakho en Carrol gaan schitteren tijdens 2015-2016. Eerder werd al het nieuwe West Ham United thuisshirt 2015-2016 gelanceerd. Ook dit voetbalshirt is een ode aan Bolyen Ground.

West Ham United uitshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe West Ham United voetbalshirt kan je vanaf eind juli 2015 kopen in de online West Ham United shop van Unisportstore. Daar kan je ook je West Ham United voetbalshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de naam en nummer van één van de sterspelers van West Ham United. Check ook het overzicht met beschikbare West Ham United producten hiernaast. Directe levering!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

West -ham -united -voetbalshirt -uit -2015-2016

West -Ham -United -uitshirt -2015-2016