West Ham United voetbalshirts 2023-2024

West Ham United en kledingsponsor Umbro hebben de nieuwe West Ham United voetbalshirts 2023-2024 officieel gepresenteerd met het motto ''FOREVER. EVERYWHERE''. In deze voetbalshirts spelen ''The Hammers'' de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde de club van manager David Moyes op de veertiende plek in de Premier League en wonnen de Londenaren de Conference League. Ook dit seizoen is Umbro weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de West Ham United voetbalshirts. Deze functie heeft het Britse sportmerk sinds het seizoen 2015-2016. Betway is ook sinds het seizoen 2015-2016 de shirtsponsor.

West Ham United thuisshirt 2023-2024

Het West Ham United thuisshirt 2023-2024 heeft een opvallend patroon van bubbels, geïnspireerd door het clublied van The Hammers: ''I'm Forever Blowing Bubbles''. Het voetbalshirt heeft het iconische design. De body van het thuisshirt is donker rood (claret) en de mouwen zijn lichtblauw met aan de onderkant een donker rode band. De body is dit jaar uitgerust met een all-over print van bubbels. Bubbels en West Ham United gaan hand in hand en er zijn verschillende theorieën over hoe het Broadway-nummer synoniem werd voor de supporters van West Ham, die het clublied overal luid en trots zingen, van Oost-Londen tot alle uithoeken van de wereld. Het verhaal rondom de bubbels van West Ham United is nog steeds met onzekerheid omhuld. Sommigen zeggen dat het begon met Billy ''Bubbles Murray, een speler van West Ham United in de jaren '20 van de vorige eeuw, en andere zeggen weer dat het te maken heeft met de Beckton Gas Works Band, die het naar Boleyn Ground (het oude stadion) bracht.

Alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het Umbro logo en de linkerborst de badge van de club. Hoofdsponsor BETWAY versiert het midden van de West Ham United voetbalshirts 2023-2024, terwijl het logo van JD Sports op de linkermouw staat. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staan twee gekruiste hamers, die refereren naar het clublogo. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een donker rood voetbalbroekje met aan de onderkant een lichtblauwe band. De kousen bevatten donker rode en lichtblauwe blokken.

West Ham United uitshirt 2023-2024

Het West Ham United uitshirt 2023-2024 is geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren '50, de voetbalshirts die gedragen werden door spelers als Ted Fenton, Malcolm Alssion, Noel Cantwell en John Bond op Boleyn Ground. Het uitshirt is overwegend wit en ook de logo's van Umbro en de club op de borst zijn wit, wat de retro look van het voetbalshirt nog meer benadrukt. Tijdens de jaren '50 van de vorige eeuw droeg de club namelijk nog geen (sponsor)logo's op het voetbalshirt. Eigenlijk betreffen deze logo's iriserende logo's. Wanneer het licht op deze logo's schijnt, weerkaatst dat en krijgen deze logo's de kleuren van de regenboog. De logo's van Betway en JD Sports op dit voetbalshirt zijn zwart. Verder bevat het voetbalshirt ook details in de clubkleuren van West Ham. De ronde hals is paars met twee dunne, witte lijnen. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Op de achterkant van dit West Ham United voetbalshirt staan ook weer de twee gekruiste hamers. Het West Ham United uittenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de achterzijde een paarse band met witte lijnen. De sokken zijn ook wit met paarse logo's.

West Ham United 3e voetbalshirt 2023-2024

Het West Ham United 3e voetbalshirt 2023-2024 is geïnspireerd door het stadion van de club, het London Stadium. Het voetbalshirt is donkerblauw en bevat aan de onderkant een patroon van ruiten met een lichtblauwe omlijning, geïnspireerd door het iconische design van de stadionlampen van het London Stadium. Het design van de lichtgevende ruiten is ook doorgetrokken naar de V-hals van het voetbalshirt. De binnenkant van de V-hals bevat een lichtblauwe driehoek. Het logo van Umbro op de rechterborst is lichtblauw en het logo van de club op de linkerborst bevat een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: blauw/lichtblauw. In de nek op de achterzijde van het alternatieve uitshirt staan ook de gekruiste hamers. Dit tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe sokken met lichtblauwe accenten.

West Ham United voetbalshirt bestellen

Het Umbro West Ham United voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen zijn de voetbalshirts € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen zijn de voetbalshirts € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkels kan je het West Ham United tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. Directe levering!

subsidesports.nl
vanaf € 79,95
Bestellen >
INCLUSIEF OFFICIËLE BEDRUKKING!
Unisportstore.NL
vanaf € 79.95
Bestellen >
JD Sports
vanaf € 79,95
Bestellen >

West Ham United voetbalshirts 2023-2024
West Ham United voetbalshirts 2023-2024
West Ham United voetbalshirts 2023-2024
West Ham United voetbalshirts 2023-2024
West Ham United voetbalshirts 2023-2024
West Ham United voetbalshirts 2023-2024
West Ham United voetbalshirts 2023-2024
West Ham United voetbalshirts 2023-2024
West Ham United voetbalshirts 2023-2024