West Ham United thuisshirt 2022-2023

West Ham United en kledingsponsor Umbro hebben vandaag het nieuwe West Ham United thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd met het motto: ''This is the new Claret & Blue.'' In het nieuwe tenue spelen The Hammers de Premier League, FA Cup, League Cup en Conference League thuiswedstrijden in het Olympisch Stadion in Londen gedurende 2022-2023. Het tenue wordt daarnaast gedragen door het vrouwenvoetbalelftal in de Women's Premier League. West Ham eindigde afgelopen seizoen op de zevende plek in de Engelse competitie. Ook dit seizoen is Umbro weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de West Ham United tenues. Het Engelse sportmerk is sinds het seizoen 2015-2016 de kledingsponsor van de Londenaren.

West Ham United thuis shirt en tenue 2022-2023

Het West Ham United thuisshirt is dit seizoen geïnspireerd door het voetbalshirt van de periode 1991-1993. Dertig jaar geleden promoveerde de club onder leiding van manager Billy Bonds naar de hoogste klasse in het Engelse voetbal. Het West Ham United thuisshirt is bordeaux rood (claret) en wordt gekenmerkt door de vlakken op de schouders. Twee van deze vlakken zijn wit en de middelste is lichtblauw. In deze vlakken is een fading print verwerkt. Het voetbalshirt van dertig jaar geleden bevatten drie diagonale strepen op de schouders. Destijds was het Engelse sportmerk Bukta nog de kledingsponsor van West Ham. Een ander verschil met het thuisshirt van 1991-1993 is dat het tenue dit seizoen geen polokraag heeft, maar een ronde hals. Deze is een combinatie van lichtblauw en wit. Hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt het logo van Umbro en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Hoofdsponsor BETWAY versiert ook dit jaar weer het midden van het voetbalshirt. Het gokbedrijf is sinds medio 2019 de hoofdsponsor van de Londense voetbalclub. Scope Markets staat dit jaar ook weer op de linkermouw van het tenue. Het bedrijf is sinds 2020 de mouwsponsor van West Ham United. De achterzijde van het tenue is bordeaux rood en bevat in de nek de twee gekruiste hamers uit het clublogo. Het West Ham United thuistenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw of bordeaux rood voetbalbroekje. De zijkanten van het broekje bevatten dezelfde print als op de schouders van het tenue. De broekjes bevatten bovendien de logo's van de club en Umbro. De kousen zijn bordeaux rood en hebben op het midden een lichtblauwe band. Daaronder prijkt het Umbro logo in het wit.

Het West Ham United tenue is uitgerust met een speciale technologie, welke in de panels van het voetbalshirt zijn verwerkt. Deze technologie zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Umbro West Ham United thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Bowen, Antonio, Rice, Jarmolenko, Zouma, Johnson, Soucek, Benrahma, Lanzini en andere spelers.

West Ham United voetbalshirt bestellen

Het Umbro West Ham United thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 74,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is het tenue € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkels kan je het West Ham United tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. Directe levering!

Bestel je West Ham United shirt altijd in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en retro shirts)

of in deze winkel 

of deze fanshop!

West Ham United thuisshirt 2022-2023

West Ham United thuisshirt 2022-2023

West Ham United thuisshirt 2022-2023