West Ham United uitshirt 2021-2022

Een week na de lancering van het West Ham United thuisshirt 2021-2022 hebben de club en kledingsponsor Umbro het West Ham United uitshirt 2021-2022 gepresenteerd met het motto: ''BRING IT ON.'' Dit tenue wordt door ''The Hammers'' gedragen tijdens de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden in 2021-2022. Ook dit seizoen is Umbro weer de producent van de West Ham United tenues. Deze functie heeft het Engelse sportmerk sinds 2015 en beide partijen hebben nog een contract tot 2025. BETWAY is dit seizoen weer de shirtsponsor van West Ham. Deze functie heeft het gokbedrijf sinds 2015.

West Ham United uit shirt en tenue 2021-2022

Het West Ham United uitshirt 2021-2022 heeft een retro design. Het tenue is geïnspireerd door het tenue van 1992-1993, het seizoen waarin West Ham promoveerde naar het hoogste niveau. Bij de club speelden destijds spelers als Bishop, Holland, Allen en Dicks. Het tenue bevat namelijk lichtblauwe en witte verticale banen over de body. In de lichtblauwe banen zijn dunne diagonale strepen verwerkt. Daarnaast bevat het tenue bordeaux rode details. De opstaande kraag met opening is ''maroon'' en deze kleur komt ook weer terug in een band aan de onderzijde van de mouwen. Daarnaast is de dubbele diaman van Umbro op de rechterborst bordeaux rood. De linkerborst is uitgerust met de badge van de club en op het midden van het tenue staat in een wit vlak in het zwart het logo van sponsor BETWAY. De achterkant van het tenue is lichtblauw en bevat in de nek de initialen van de Londenaren: WHUFC. Op de rechtermouw staat in het zwart het logo van mouwsponsor SCOPE MARKET. Het uittenue van West Ham United wordt gecompleteerd door een lichtblauw voetbalbroekje met aan de achterzijde een bordeaux rode band. Op de pijpen staan ook weer de logo's van de club en Umbro. De kousen van het West Ham United thuistenue zijn wit met aan de bovenkant een lichtblauwe band, waarin subtiele een bordeaux rode lijn is verwerkt. Op de kousen staan in het paars ook het Umbro logo en de initialen van de club: WHUFC.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het West Ham United uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Rice, Jarmolenko, Antonio, Benrahma, Soucek, Bowen, Noble, Cresswell en nog meer spelers.

West Ham United voetbalshirt bestellen

Het Umbro West Ham United uitshirt 021-2022 kun je vanaf augustus bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 74,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is het tenue € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkels kan je het West Ham United tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. Check bovendien andere West Ham merchandising in deze winkels. Directe levering!

Bestel je West Ham United shirt altijd in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en retro shirts)

of in deze winkel 

of deze fanshop!

West Ham United uitshirt 2021-2022