West Ham United voetbalshirts 2022-2023

Een maand na de presentatie van het West Ham United thuisshirt 2022-2023 hebben de Londense voetbalclub en kledingsponsor Umbro het West Ham United uitshirt 2022-2023 gepresenteerd met het motto: ''Made for The Massive Moments.'' Het nieuwe tenue werd gepresenteerd door een aantal spelers en speelsters van West Ham United, samen met rapper Guvna B. In dit nieuwe tenue speelt de club van manager Frank Lampard de Premier League, FA Cup, Conference League en League Cup uitwedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Umbro is sinds 2015-2016 de kledingsponso van ''The Hammers'' en is dus ook verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uittenue.

West Ham United uit shirt en tenue 2022-2023

Het nieuwe West Ham United uitshirt 2022-2023 vertegenwoordigt dit seizoen Oost Londen in alle hoeken van de wereld! Het tenue is namelijk geïnspireerd door de roots van West Ham United in Oost Londen. Het uitshirt is overwegend zwart en bevat aan de onderkant van de mouwen een brede band met daarin lichtblauwe, roze en witte geometrische vormen. Deze kleuren zijn geïnspireerd door de scheepshelling bij de Thams Ironworks, die werd ontdekt bij de aanleg van de onlangs geopende Elizabeth lijn. Deze felle kleuren geven het tenue een opvallende look in de uitwedstrijden van West Ham United. Het tenue is verder uitgerust met een combinatie van een ronde hals en een opstaande kraag. Alle logo's op het West Ham United uitshirt zijn wit of bevatten witte accenten. Op de rechterborst prijkt het logo van Umbro en op het midden van het tenue staat hoofdsponsor BETWAY. De linkermouw is uitgerust met het logo van Scope Markets. Het logo van West Ham United op de linkerborst betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/wit. In de nek op de achterzijde van het tenue staan de gekruiste hamers uit het clublogo. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. De broekjes bevatten aan de zijkanten hetzelfde patroon als op de onderkant van de mouwen. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Umbro. De kousen van het uittenue zijn ook volledig zwart.

West Ham United alternatieve uitshirt 2022-2023

Umbro heeft ook het nieuwe alternatieve uitshirt voor aankomend seizoen officieel gelanceerd. Alternatieve uitshirts, of ook wel derde wedstrijd shirts genoemd, staan vaak bekend om hun flitsende design. Zo ook bij dit tricot. De basiskleur van het shirt is wit met zwarte details. Aan de onderkant van het shirt is een interessant oranje print geplaatst. Dit oranje detail is geïnspireerd bij de roots van de Engelse club en de ovens bij Thames Ironworks. Op de rechterborst staat de dubbele diamant van Umbro. Dit logo is zwart van kleur. Op de linkerborst staat het monochrome logo van West Ham United. Dit monochrome logo ziet er erg fris uit. De uitingen van de sponsoren komen terug op dezelfde plekken als bij het uitshirt van de club. Het nieuwe derde wedstrijdtenue wordt gecompleteerd door een oranje broek en witte kousen. Hierop zijn ook uitingen van club en sponsor Umbro terug te vinden.

De West Ham United voetbalshirts zijn dit jaar weer uitgerust met een speciale technologie, welke in de panels van het voetbalshirt zijn verwerkt. Deze technologie zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

West Ham United uitshirt bestellen

Het Umbro West Ham United uitshirt 2022-2023 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 74,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is het tenue € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkels kan je het West Ham United tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. Directe levering!

Bestel je West Ham United shirt altijd in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en retro shirts)

of in deze winkel 

West Ham United uitshirt 2022-2023

West Ham United uitshirt 2022-2023

West Ham United uitshirt 2022-2023