West Ham United derde wedstrijdshirt 2020-2021

Een nieuw derde wedstrijdtenue voor het Engelse West Ham United. De club heeft in samenwerking met de kledingsponsor Umbro het nieuwe derde wedstrijdtricot gelanceerd voor het seizoen 2020-2021. Het nieuwe tenue is een eer aan het 125 jarig bestaan van de club en wordt gedragen tijdens de wedstrijden in de Engelse Premier League, FA Cup en League Cup gedurende het seizoen 2020-2021. Nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdtenue van West Ham United? Check de details hieronder!

West Ham United derde wedstrijdtenue 2020-2021

Het lijkt erop dat de kleurencombinatie zwart/goud een erg populaire keuze is bij de sportmerken voor het design van de shirts voor het seizoen 2020-2021. Net als bij het uittenue van FC Barcelona, is ook bij het nieuwe derde wedstrijdtenue van West Ham United gebruik gemaakt van deze combinatie. De basiskleur van het nieuwe shirt is zwart. De kraag van het nieuwe tricot zorgt voor een klassiek karakter van het shirt. Op de rechterborst is het logo van Umbro te zien. De dubbele diamant is goud van kleur. Het monochrome logo van West Ham United prijkt op de linkerborst. Het draait hierbij om de speciale badge ter ere van het 125 jarig bestaan van West Ham. Onder het logo van West Ham is een lint verwerkt met daarin de tekst ‘’1895- 125 Years – 2020.’’ De club heeft niet altijd West Ham United geheten. Dit gebeurde pas in 1900. Voor de tijd heette de club Thames Ironworks. Deze naam werd gekozen op 29 juni 1895. De dag dat de club werd opgericht. Ook in het goud staat shirtsponsor Betway op het midden van he shirt. Op de achterkant van het shirt staan twee gekruiste hamers. Deze Hamers zijn een verwijzing naar het clubwapen, waarin deze hamers ook terug komen. Onder deze hamers staat het getal 125.

Het nieuwe derde wedstrijdtenue voor het seizoen 2020-2021 wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek, waarop ook de logo’s van de club en Umbro staan. Ook de kousen van het nieuwe tenue zijn zwart van kleur. Check hieronder meer afbeeldingen van het nieuwe derde wedstrijdtenue van West Ham United 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als: Noble, Haller, Soucek, Antonio, Rice, Bowen en nog meer spelers.

West Ham United voetbalshirts bestellen

Het nieuwe West Ham United derde wedstrijdshirt is vanaf medio september te bestellen in de onderstaande webshops. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 74,95 (Maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is het shirt € 69,95 (Maten 128, 140, 152, 164, 176). In deze winkel heb je ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je West Ham United voetbalshirts in DEZE SHOP

of in DEZE WINKEL