10 oktober 2019

Levante La Senyera voetbalshirt 2019-2020

Speciaal ter ere van Día de la Comunidad Valenciana (Community Day) vandaag (9 oktober) heeft Levante in samenwerking met kledingsponsor Macron een nieuw voetbalshirt gelanceerd. Het nieuwe tenue van Levante UD is geheel in stijl van de kleuren van de vlag van de regio: La Senyera! Benieuwd? Check!

Het nieuwe Levante Senyera voetbalshirt wordt gekenmerkt door de brede rode en gele banen over de body van het tenue. De banen bevatten een design van zigzagstrepen. Deze rood/gele kleurencombinatie komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De mouwen zijn verder lichtblauw en datzelfde geldt voor een deel van de polokraag van het nieuwe tenue van Levante. Het Macron Hero logo prijkt op de rechterborst van het Levante La Senyera voetbalshirt. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2016 de kledingsponsor van de club uit Valencia en afgelopen zomer werd dit contract voor een langere periode verlengd. Het logo van Macron staat ook op beide mouwen. Op het midden prijkt het tenue van shirtsponsor BETWAY en de linkerborst is uitgerust met het logo van de club. Het tenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw broekje met rode en gele accenten. Deze kleuren komen ook weer terug in de kousen van het speciale La Senyera tenue van UD Levante. Levante speelt eenmalig in dit tenue en dat is in de wedstrijd tegen Sevilla komend weekend.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue, waarin we vanaf nu spelers als Nogales, Postigo, Marti, Mayoral, Hernani, Bardhi en nog meer sterren zien. Check bovendien de andere Levante voetbalshirts voor 2019-2020.

Levante voetbalshirt kopen

Het nieuwe La Senyera Levante tenue kun je alleen bestellen in de clubshop van de Spaanse club. Het shirt is € 70,- voor volwassenen. Check ook de andere tenues van Levante in de onderstaande webwinkel! Directe levering!

Bestel je Levante tenue altijd in deze winkel!