Levante thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van de Spaanse club Levante is vandaag officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Italiaanse kledingsponsor Macron. Dit gaat om het thuisshirt die de selecte van trainer Juan Ramón Lópex Muniz in het seizoen 2018-2019 gaat dragen. De thuiswedstrijden speelt Levante in het Ciutat de Valéncia. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 25.000 supporters. Deze supporters zien de Spaanse ploeg aankomend seizoen haar wedstrijden spelen in de Spaanse Primera División en in de Copa Del Rey. Afgelopen seizoen eindigde Levante op een keurige 15e plaats. Deze plek werd behaald door een sterke eindsprint. Tijdens deze eindsprint was Levante zelfs de enige ploeg die het voor elkaar kreeg om het grote Barcelona te verslaan in La Liga 2017-2018. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuistenue van Levante? Check de details hieronder!

Levante thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van de Spaanse club Levante is het Italiaanse kledingmerk Macron. Ook dit jaar speelt Levante weer in een thuisshirt met bordeaux rode en blauwe banen. Deze banen lopen in verticale richting. Verder is er een grafische all-over print over het shirt te zien van onopvallende verticale streepjes. Het nieuwe thuisshirt van de Spaanse club is uitgerust met een klassieke polo kraag. Deze polo kraag geeft een klassiek karakter aan het nieuwe thuisshirt van Levante. De mouwen van het shirt zijn blauw. Op de mouwen is het logo van kledingmerk Macron te zien. Dit juichende poppetje is wit van kleur. De biesjes van de mouwen zijn bordeaux rood. Op de rechtermouw is het logo van La Liga te zien. Op de rechterkant van de borst staat de naam van kledingsponsor Macron en op de linkerkant van de borst prijkt het logo van Levante. Dit logo heeft dezelfde kleuren als het shirt van de club. De kleuren van het shirt zijn dan ook gebaseerd op het clubwapen. Op de voorkant van het shirt is ook de naam van de shirtsponsor te zien. Het gokbedrijf Betway is de trotste sponsor van Levante en staat in witte letters op de buik van het shirt.

Het nieuwe thuistenue van Levante wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauw, rode voetbalkousen. De sterspelers die dit nieuwe thuistenue van Levante gaan dragen zijn: Coke, Lerma, Campana, Bardhi, Morales en Boateng. Check ook de nieuwe uitshirts voor 2018-2019.

Levante voetbalshirt bestellen

Het Levante voetbalshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande SHOPS. Het shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook het overzicht met beschikbare UD Levante producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd.

Bestel het Levante tenue in deze winkel!

of deze SHOP