Levante UD voetbalshirts 2021-2022

De Spaanse voetbalclub Levante UD en kledingsponsor Macron Sportswear hebben inmiddels ook de nieuwe Levante voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de club van trainer Francisco López Fernández de La Liga en Copa del Rey thuiswedstrijden in 2021-2022. Levante eindigde afgelopen seizoen op een dertiende plek in de Spaanse competitie en speelt dus opnieuw op het hoogste niveau. Macron is ook dit jaar weer de producent van de Levante tenues. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds de zomer van 2016.

Levante thuisshirt 2021-2022

Het Levante UD thuisshirt 2021-2022 bevat dit jaar brede verticale blauwe en rode banen. In deze banen zijn dunnere verticale lijn verwerkt, alsook een v-design met gradiënt print op de borst. Verder bevat het tenue een gevouwen kraag met een open hals met een knoopjes. De kraag is blauw en de hals bevat dunne rode en blauwe lijnen. De mouwen van het Levante thuistenue zijn blauw met een brede rode taping. Het Macron logo prijkt in het wit op de rechterborst en de mouwen. De linkerborst van het tenue is uitgerust met de badge van de Spaanse voetbalclub. De binnenkant van het thuistenue bevat een label met daarin de tekst: ‘’ LEVANTE UD TEMPORADA 2021 – 2022.’’ De onderkant van het tenue bevat aan de binnenkant ook nog een label met daarin de tekst: ‘’ "LEVANTE UNION DEPORTIVA, THE OLDEST CLUB IN TOWN.’’ Het thuistenue van Levante wordt compleet gemaakt door en blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met twee horizontale lijnen, waartussen de naam van de club is verwerkt.

Levante uitshirt en 3e shirt 2021-2022

Het Levante UD uitshirt 2021-2022 is geheel zwart en bevat een polokraag met een dunne rode en blauwe lijn. Ook de binnenkant van de hals bevat een band in de clubkleuren van de Spaanse voetbalvereniging en de clubkleuren komen ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De logo’s van Macron en de club staan op dezelfde plek als op het thuistenue en hetzelfde geldt voor alle details. Het broekje van het Levante uittenue is ook geheel zwart en de kousen zijn zwart met aan de bovenkant een blauwe band.

Levante heeft dit seizoen ook een alternatief uitshirt. Het Levante 3e voetbalshirt is geheel goud met een all-over graphic print. Dit betreft een zogenaamde ''Damask print'', welke iconisch is voor de stad Valencia. Het Levante 3e shirt 2021-2022 bevat verder ook details in de clubkleuren van de Spaanse club. De V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn een combinatie van navy blauw en rood. Het Macron Hero logo op de rechterborst en de mouwen is navy blauw en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Gedesco prijkt ook in het navy blauw op het midden van het derde tenue. Het derde tenue wordt gecompleteerd door een goud voetbalbroekje en gouden kousen met donkerblauwe details.

Zoals alle tenues van Macron zijn de nieuwe Levante voetbalshirts 2021-2022 ook uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de soft-lock polyester van het tenue verwerkt en zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Levante voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Morales, Soldado, Bardhi, Marti, Hernani, Vukcevic, Melero, Campana en nog meer spelers.

Levante voetbalshirt bestellen

De Macron UD Levante voetbalshirts 2021-2022 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels! Deze voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 70,-. In deze shops kan je het nieuwe shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook oudere voetbalshirts van de Spaanse voetbalclub. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de Levante voetbalshirts direct in de MACRON SHOP

of deze winkel!

Levante thuisshirt 2021-2022

Levante uitshirt 2021-2022

 Levante 3e shirt 2021-2022