Levante UD voetbalshirts 2019-2020

De nieuwe voetbalshirts van de Spaanse voetbalclub Levante UD zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door de Spaanse club en kledingsponsor Macron. In deze nieuwe tenues speelt Levante de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2019-2020. Levante eindigde afgelopen seizoen op een vijftiende plaats in de Spaanse competitie en speelt dan ook dit seizoen weer op het hoogste niveau van Spanje. Sinds de zomer van 2016 is Macron kledingsponsor van ‘’Las Granotas.’’ Destijds tekenden beide partijen een contract voor de duur van drie seizoenen. Dit contract is opnieuw voor langere tijd verlengd.

Levante UD uitshirt 2019-20

De nieuwe Levante UD voetbalshirts zijn een ode aan de tenues van 1937. Ten tijde van de Spaanse burgeroorlog won Levante namelijk de Copa de la Republica, de voorloper van de Copa del Rey. In de finale van het toernooi versloeg Levante Valencia. Het nieuwe Levante uitshirt voor 2019-2020 is een remake van het voetbalshirt van 1937. Het tenue is overwegend wit en wordt gekenmerkt door het verticale blauwe vlak over het midden van het tenue. De blauwe accenten komen ook weer terug in de taping over de zijkanten van het voetbalshirt en in een band op de mouwen. Het tenue is verder uitgerust met een y-hals met witte strepen. De kraag van het voetbalshirt is blauw. Het Macron hero logo staat op de rechterborst en de mouwen. De linkerborst bevat het logo van de club en op het midden van het tenue staat sponsor BETWAY. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauw/witte kousen

Levante UD thuisshirt en 3e shirt 2019-20

Het Levante thuisshirt voor 2019-2020 heeft een iets moderner design. Dit tenue bevat erticale blauwe en rode banen en deze banen zijn weer verdeeld in flitsende, zigzag banen. Ook dit tenue is uitgerust met een y-hals en een gevouwen blauwe kraag. De mouwen zijn blauw en bevatten aan de onderkant een rode band. De logo’s van de club, Macron en BETWAY staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het thuistenue van Levante wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauw/rode kousen. De club van trainer Juan Ramón López Muñiz heeft ook een alternatief uitshirt dit seizoen. Dit tenue is grijs met een rode en blauwe band aan de onderkant van de mouwen. De hals heeft een kleine opening en heeft ook twee banen in de clubkleuren van Levante. Het derde tenue van Levante wordt gecompleteerd door een grijs broekje en grijze kousen met weer blauwe en rode details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Levante voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Hernani, Marti, Mayoral, Campana, Moreno, Melero en nog meer spelers.

Levante voetbalshirt bestellen

De nieuwe UD Levante voetbalshirts kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels! Deze shirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 84,95. In deze shops kan je het nieuwe shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Levante uittenue en 3e shirt in deze winkel!

of deze SHOP

Levante voetbalshirts 2019-2020

Levante thuisshirt 2019-2020