Levante UD voetbalshirts 2022-2023

De Spaanse voetbalclub Levante en kledingsponsor Macron hebben nu ook de nieuwe Levante voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Valencia de La Liga 2 en Copa del Rey wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Levante eindigde vorig seizoen op de negentiende plaats in de Spaanse competitie en speelt dit seizoen daarom op het tweede niveau. Ook dit jaar is Macron weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Levante voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk is sinds medio 2016 de kledingsponsor van de club en beide partijen hebben nog een contract to medio 2023.

Levante thuisshirt 2022-2023

Het Levante thuisshirt 2022-2023 heeft het traditionele design van brede verticale donkerblauwe en donker rode banen. Deze banen worden geflankeerd door dunnere blauwe lijnen. Verder is het tenue uitgerust met gouden accenten. Zowel de V-hals als de band aan de onderkant van de mouwen bevatten een subtiele gouden lijn. Ook het Macron hero logo op de rechterborst en de mouwen is goud. De linkerborst is uitgerust met het logo van Levante UD en de rechtermouw bevat de officiële La Liga 2 badge. De binnenkant van de onderkant van het voetbalshirt bevat een taping met daarin de tekst: ''LEVANTE UNION DEPORTIVA, EN 1909 NAIX EL CLUB QUE PORTE AL COR'' (Levante Union Deportiva, de club die ik in mijn hart heb bestaat sinds 1909). Het Levante thuistenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met rode touwtjes. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en Macron. De kousen zijn navy blauw en bevatten twee horizontale donker rode banen en een dunne gouden lijn.

Levante uitshirt 2022-2023

Het Levante uitshirt 2022-2023 is geïnspireerd door het clublogo. Het voetbalshirt is wit en bevat een groot zwart kruis op de voorkant van het tenue. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten brede verticale zwarte banen en in het kruis en de banen is een 3D effect verwerkt. De mouwen zijn wit met aan de onderkant een zwarte band en de retro kraag is een combinatie van zwart en wit. Het logo van Macron op het uitshirt is zwart en het Levante logo betreft een monochroom logo. Dit betekent dat het logo niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/wit. Het Levante uittenue 2022-2023 bevat dezelfde details als het thuistenue en wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte band. De kousen zijn wit met twee horizontale zwarte lijnen.

Zoals alle tenues van Macron zijn de UD Levante tenues uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts (100% SoftLock polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Levante voetbalshirt bestellen

De Macron UD Levante voetbalshirts 2022-2023kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels! Deze voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 75,-. In deze shops kan je het nieuwe voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook oudere voetbalshirts van de Spaanse voetbalclub. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de Levante voetbalshirts direct in de MACRON SHOP

of deze winkel!

Levante thuisshirt 2022-2023

Levante uitshirt 2022-2023