Levante UD voetbalshirts 2023-2024

Levante UD en kledingsponsor Macron hebben één van de voetbalshirts voor het seizoen 2023-2024 officieel gepresenteerd. Dat betreft namelijk het Levante UD 3e voetbalshirt. Dit tenue wordt door de Spaanse club gedragen tijdens de La Liga (B) en Copa del Rey uitwedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Ook dit jaar is Macron weer de producent van de Levante Unión Deportiva voetbalshirts. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds 2016.

Levante UD voetbalshirts 2023-2024

Het Levante UD 3e voetbalshirt 2023-2024 is een eerbetoon aan het ''La Virgen de los Inocentes''. 100 jaar geleden vond de kroning van heilige plaats en in 1961 werd zij door paus Johannes XXIII uitgeroepen tot de beschermheilige van de regio Valencia. Op 12 mei 1923 werd Virgen de los Desemparados gekroond in aanwezigheid van koning Alfonso XIII, koningin Victoria Eugenia en duizenden burgers. Deze kroon, die door de burgers van Valencia aan de prinses werd geschonken en gemaakt was van goud en juwelen werd tijdens de Spaanse burgeroorlog in 1941 gestolen. Dit jaar wordt de kroning van de beschermheilige 100 jaar geleden ook in Valencia groots gevierd. Het nieuwe Levante UD 3e voetbalshirt is ook een eerbetoon aan deze evenementen. Het voetbalshirt is lichtblauw en bevat een all-over print van kronen met een lauwerkrans. Dit betreft eveneens het logo dat gebruikt wordt voor het jubileumfeest. Het voetbalshirt bevat verder een polokraag. De polokraag is navy blauw met aan de onderkant een lichtblauwe en paarse lijn. Dit zijn ook de kleuren van de band aan de onderkant van de mouwen. Het voetbalshirt bevat ook nog een aantal details:

  • Logo Macron op de rechterborst en mouwen.
  • Siliconen logo van UD Levante op de linkerborst. Dit betreft een monochroom logo.
  • Tekst ''Sempre en Lo Color'' op de rechter onderkant. Deze tekst is geïnspireerd door het thema van het kroningslied, geschreven door de uit Valencia afkomstige auteur José Maria Juan Garcia. Deze tekst staat ook in de omslag op de onderkant van het tenue.
  • ''Designed in Bologna'' in de binnenkant van de hals.

Het tenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje met aan de bovenkant donkerblauwe touwtjes. Op de voetbalbroekjes is ook weer het design van kroontjes verwerkt. De kousen zijn lichtblauw met aan de bovenkant een donkerblauwe band. Op de kousen staan ook de jaartallen 1923 en 2023.

Extra informatie Levante UD voetbalshirts

  • Materiaal: 100% Eco Softlock polyester. Dit betreft een zacht polyester, die naadloos aansluit op het lichaam.
  • Technologie: mPerformance technologie voor de optimale afvoer van vocht en voor ventilatie.
  • Pasvorm: Slim Fit

Levante UD voetbalshirts bestellen

De nieuwe UD Levante voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) zijn de voetbalshirts € 74,95. Directe levering!

Bestel de Levante UD voetbalshirts altijd in de officiëleMacron SHOP!

Levante UD 3e voetbalshirt 2023-2024

Detail Levante UD 3e voetbalshirt 2023-2024