Levante UD uitshirt en 3e shirt 2018-2019

Levante heeft inmiddels ook de nieuwe uitshirts voor 2018-2019 uitgebracht. De nummer 15 van het seizoen 2017-2018 draagt dit seizoen twee verschillende uitshirts in de La Liga en Copa del Rey wedstrijden. Ook dit seizoen is het Italiaanse sportmerk Macron weer de kledingsponsor van de equipe van trainer Lopez Fernandez. Beide partijen hebben sinds 2016 een samenwerkingsverband. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt en 3e shirt van Levante UD.

Levante uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Levante uitshirt voor 2018-2019 is geïnspireerd door het tenue dat de club droeg bij de oprichting in 1909. De voorkant van het shirt twee verticale witte banen en op het midden van het tenue bevindt zich een brede zwarte baan. Ook de zijkanten van het shirt en de mouwen zijn overwegend zwart. In de banen op het tenue zijn dit jaar dunne, verticale strepen verwerkt. Bovendien bevat het tenue van de club uit Valencia dit jaar details uit de clubkleuren van de club uit Valencia. De bies aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van blauw en rood en deze kleuren komen ook weer terug aan de binnenkant van de polo kraag. Op de rechter borst prijkt het logo van Macron en de trademark tekens van het merk staan op de schouders. Hoofdsponsor BETWAY versiert het midden van het tenue. Het gokbedrijf is sinds deze zomer de hoofdsponsor van de Spaanse club. De linker borst is uitgerust met het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Ciutat de Valencia. Het uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een zwart broekje en wit/zwarte kousen.

Levante 3e shirt 2018-2019

Het 3e tenue van Levante heeft dit jaar hetzelfde template als het uitshirt. Dit shirt is echter geheel fel groen. Ook de onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een bies in de clubkleuren. Deze kleuren prijken ook aan de binnenkant van de polo kraag. De logo's van Macron, de club en BETWAY staan op dezelfde plaats als op het thuisshirt. Het 3e tenue wordt compleet gemaakt door een licht groen broekje en licht groene kousen met Blaugrana accenten. Levante heeft dit seizoen ook nog een speciaal Senyera shirt. Dit shirt is geheel in stijl van de Senyera vlag, de vlag van Valencia en wordt gekenmerkt door de rode en gele verticale banen over het shirt. Dit tenue bevat ook nog blauwe details, welke te vinden zijn in de taping over de schouders en mouwen en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook dit tenue bevat een polo kraag. Dit shirt wordt maar in een aantal uitwedstrijden dit seizoen gedragen.

Zoals alle tenues van het Italiaanse sportmerk Macron zijn ook de nieuwe uitshirts van Levante UD uitgerust met de mPERFORMANCE technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Ruben Garcia, Roger Marti, Campani, Verza, Bardhi en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt!

Levante voetbalshirt bestellen

De nieuwe UD Levante voetbalshirts voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels! Deze shirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 84,95. In deze shops kan je het nieuwe shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Levante uittenue en 3e shirt in deze winkel!

of deze SHOP