Leganes thuisshirt 2018-2019

De Spaanse La Liga club Leganes heeft inmiddels ook het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 gelanceerd. Dit betreft het shirt waarin de club van trainer Mauricio Pellegrino de La Liga en Copa del Rey thuiswedstrijden speelt in het Butarque Stadium gedurende dit seizoen. Leganes eindigde afgelopen seizoen op een zeventiende plaats in de Spaanse competitie en wist zich dus maar net te handhaven op het hoogste niveau van Spanje. Het Spaanse sportmerk JOMA is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues. Check hieronder het design van het nieuwe tenue!

Leganes thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe tenue van Leganes bevat dit jaar weer meerdere verticale blauwe en witte banen. Vorig seizoen werd het shirt gekenmerkt door de brede band over het midden van het shirt. Die is dit seizoen weer aanwezig. Bovendien bevat het shirt twee blauwe banen extra. De mouwen van het nieuwe tenue zijn overwegend wit en bevatten een licht blauwe taping. De onderkant van de mouwen bevatten ook een blauwe strip. Verder bevat het nieuwe thuisshirt een ronde hals met daaronder een v-design. Het logo van Joma prijkt in het goud op de rechter borst en het logo van de club op de linker borst is ook goud. Deze gouden logo's verwijzen naar het 90 jarig bestaan van de club. Club Deportivo Leganes werd namelijk in 1928 opgericht. Het logo van kledingsponsor JOMA staat ook op de mouwen en op het midden van het tenue staat het logo van shirtsponsor BETWAY. Het gokbedrijf is sinds deze zomer als hoofdsponsor aan de club verbonden. Op het midden van de borst prijkt nog een speciaal logo. Dit betreft het logo dat de club had bij de oprichting in 1928. De achterkant van het tenue heeft ook nog een speciale inscriptie, die verwijst naar het 90 jarig bestaan van de club. Hier staat namelijk de tekst: ''Sonando desde 1928.'' De binnenkant van de hals is ook uitgerust met een tekst: '''No a la violencia de genero.''

Het Leganes thuistenue voor 2018-2019 wordt dit jaar compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met gouden accenten. De kousen zijn wit met licht blauwe en witte details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe shirt dat vanaf nu gedragen wordt door sterren als Appelt Pires, Szymanowski, Carrillo, El Zhar, Bustinza en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe uitshirt van de Spaanse club!

Leganes voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Leganes shirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 74,95 en deze kan je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande webwinkels kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Leganes shirt direct in deze winkel! (inclusief officiële bedrukking)

of deze SHOP!