4 juni 2018

CD Leganés uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van de Spaanse club Leganés is officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met kledingsponsor Joma. CD Leganés speelt aankomend seizoen voor het 3e jaar op rij in La Liga. Dit wordt door de club al gezien als een uitzonderlijke prestatie. Het nieuwe uitshirt van Leganés is een eerbetoon aan het 90-jarig bestaan van de Spaanse club. In 1928 werd CD Leganés opgericht. De Spaanse club kwam in deze 90 jaar nooit in de buurt van de Primera División. Echter in het seizoen 2015-2016 was daar opeens de promotie. Sindsdien speelt de club op het hoogste niveau van Spanje. Met als absoluut hoogtepunt het uitschakelen van Real Madrid in de kwartfinale van de Copa del Rey in 2018. Ben je nieuwsgierig naar het enorm gave uitshirt van CD Leganés? Check de details hieronder

CD Leganés uit shirt en tenue 2018-2019

Om te vieren dat de club uit Leganés 90 jaar bestaat, heeft kledingsponsor Joma een bijzonder ontwerp gelanceerd. Een retroshirt om dit jubileum te vieren. De selectie van trainer Mauricio Pellegrino gaat spelen in de kleuren wit, groen en rood. Dit zijn de kleuren van het tenue van Leganés tijdens de periode 1930-1946. Het nieuwe uitshirt van CD Leganés heeft een witte basis kleur. Echter wordt het shirt versierd met twee verticale banen. Aan de rechterkant van het shirt een groene baan en aan de linkerkant van het shirt is de baan rood. Dit geldt ook voor de mouwen van het shirt. De rechtermouw bevat een groene baan en de linkermouw bevat een rode baan. Het shirt is uitgerust met een klassieke kraag. Om nog een extra retro idee mee te geven aan het shirt bevat deze kraag zelfs touwtjes. In de achterkant van de kraag staat een 90 dit refereert natuurlijk naar het 90-jarig bestaan. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Joma. De kledingsponsor van Leganés. De J is wit van kleur. In het midden onder de kraag staat het logo van de stad Leganés. De stad is trots op een voetbalclub op het hoogste niveau van Spanje en dat wil de stad ook laten zien. Op de linkerkant van de borst staat het logo van de voetbalclub Leganés. De Spaanse club is erg constant in La Liga. De club is afgelopen twee seizoenen geëindigd op de 17e plaats. Op de achterkant van het shirt komen de rode, witte en groene kleur ook nog terug. Aan de onderkant van het shirt zijn korte banen te vinden in deze kleuren. Het nieuwe uittenue van CD Leganés wordt gecompleteerd door een witte broek en witte voetbalkousen. Deze worden versierd met rode en groene versiering. Check nu ook direct het nieuwe thuisshirt!

CD Leganés voetbalshirts kopen

Het nieuwe uitshirt van CD Leganés is vanaf medio juli te koop in de onderstaande winkel. In deze webshop is het wel mogelijk om vele shirts van de clubs uit La Liga te bestellen. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballers uit de Primera División. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Leganes uitshirt direct in deze winkel! (inclusief officiële bedrukking)

of deze SHOP!