19 augustus 2017

Club Deportivo Leganes voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Spaanse club Club Deportivo Leganes zijn inmiddels ook bekend gemaakt door de Spaanse kledingsponsor JOMA en de club, die afgelopen seizoen als zeventiende eindigde in de Spaanse competitie. Hierdoor speelt de club ook dit seizoen weer op het hoogste niveau van Spanje. JOMA is sinds 2016 kledingsponsor van de Spanjaarden en heeft tegelijkertijd zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt en 3e shirt bekend gemaakt. Check hieronder de details van de shirts waarin de club van trainer Garitano speelt. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het Estadio Municipal de Butarque.

Leganes thuisshirt 2017-2018

Het Leganes thuisshirt voor 2017-2018 is zoals altijd een combinatie van blauw en wit. Het shirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de brede blauwe baan over het midden van het shirt. Hiermee is het shirt gebaseerd op de voetbalshirts en tenues van de jaren '80. Verder bevat het shirt een brede, witte v-hals en is het voetbalshirt uitgerust met een gevouwen kraag. De mouwen zijn wit en worden afgesloten door een blauwe bies. De rechter borst bevat het logo van JOMA. Dit logo komt ook weer terug op de schouders en mouwen. De rechter mouw is uitgerust met de officiële La Liga LFP badge en de linker borst bevat het logo van de Spaanse club. De achterkant van het nieuwe tenue bevat nog een uniek detail. Hier is het oprichtingsjaar van de club verwerkt en staat de tekst: Sonando Desde 1928. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met blauwe accenten.

Leganes uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van Leganes heeft dit seizoen opvallende kleuren. Het shirt is paars en bevat over de voorkant dunne, roze pinstripes. De roze accenten zijn ook te vinden in de zeshoek onder de ronde hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Op de borst prijken de logo's van de club en Leganes, terwijl ook het wapen van de stad op het midden van het shirt prijkt. De achterkant van dit tenue bevat een pink ribbon met de hashtag: #NoAlaViolenciaDe Genero. Op de achterkant van het shirt staat bovendien sponsor Goldenpark.ES. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een paars broekje met roze accenten. Dit zijn ook de kleuren van de kousen.

Leganes 3e shirt 2017-2018

Het Club Deportivo Leganes 3e shirt is dit seizoen groen met witte accenten in de henley collar, de bies aan de onderkant van de mouwen en in twee banden rondom de oksels. Ook dit shirt bevat d elogo's van de Spaanse kledingsponsor, de club en het wapen van de stad op de borst. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een groen broekje en groene kousen met witte details.

Leganes voetbalshirt kopen

Het nieuwe Leganes thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor 2017-2018 kan je per direct kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt van de Spanjaarden is € 69,95 voor volwassenen. Dit geldt zowel voor het thuisshirt als uitshirt. In deze shops kan je het tricot van de club ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt in DEZE SHOP

of deze winkel!